返回列表 發帖
原帖由 apo 於 2008-3-13 23:03 發表
原本我可以渣車, 但為了省錢及與眾同樂及多過五個人, 決定同你地一齊搭車. 可以搭火車去上水轉車或沙田都有巴士去元朗或天水圍. 天水圍打的去流浮山好近.. ...

搭巴士去元朗:u_16  要由朝早出發喇...上次搭左成兩個鐘...:u_09 仲耍去到天水圍迷路...:u_14
不如我前一日入定去住一晚定你地啦...:u_01
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-3-13 23:11 發表

搭巴士去元朗:u_16  要由朝早出發喇...上次搭左成兩個鐘...:u_09 仲耍去到天水圍迷路...:u_14
不如我前一日入定去住一晚定你地啦...:u_01

咁都得, 天水圍有大酒店...元朗有好多時租酒店..

駛乜住酒店,去嘉道理農場住豬欄啦:pig2 都算近0左好多:g11
~~~....~~~~....~~~~~

多謝你地兩位咁支持我....:bad_egg (:wtt14 )
G...e...m

今日firm咗我都要入camp。
d行程真係好亂,要組織下先。

原帖由 bug 於 2008-3-13 23:17 發表
駛乜住酒店,去嘉道理農場住豬欄啦:pig2 都算近0左好多:g11

瞓豬欄唔駛錢,唔識路又有我地帶你去流浮山

原帖由 Gem 於 2008-3-13 22:17 發表
贊成贊成~!! :hw6
我係"支持你0既朋友" 呀~ 請食返餐細0既...我諗你都:hw8 ,  所以我地:hw5 ~:hs3

好呀,每人一串架喱魚蛋~~:u_07

原帖由 apo 於 2008-3-13 22:28 發表
天文台話星期日部份時間有陽光, 不如就決定四點嚮流浮山去白泥!! 咁白面人都可以夠時間 joint 埋, 影牒既有興趣一齊去, 唔係就酒家食住見..._2 _2 ...

好野,有得一齊去~~:u_02

原帖由 daniel 於 2008-3-13 22:28 發表

白面人欠我一餐大!係我首先支持你!支持你!支持你!

多謝支持,請你食多串魚蛋喇~~:u_03

原帖由 bug 於 2008-3-13 22:50 發表
飛的士:g11

好建議:u_03 !!Gem姑,兜埋我呀~~:u_18

原帖由 bug 於 2008-3-13 23:17 發表

豬大嬸又好啦,有得訓豬欄~~:bad_smile

又大嬸又阿姑 :u_17  你叫完未呀?:hit2 係咪想變肉餅?:wtt14
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-3-14 00:30 發表
又大嬸又阿姑 :u_17  你叫完未呀?:hit2 係咪想變肉餅?:wtt14

兩個名都襯你嘛~~:big_smile

阿嬸阿姑的稱呼又真係唔夠貼切0既:u_17 係時候改口叫豬婆婆喇:u_03
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 bug 於 2008-3-14 00:34 發表
阿嬸阿姑的稱呼又真係唔夠貼切0既:u_17 係時候改口叫豬婆婆喇:u_03

重有"呀毛"和"呀嬋"都得架~~:u_07