返回列表 發帖

估唔到連中旅日蝕團個領隊都中埋毒@

上次見佢望住公公 d 鏡流晒口水,今日嚮旺角撞到佢先知佢返到香港之後又 D700, 又 14-24, 又 24-70 咁不停搵緊解藥!

而家香港真係通街都有人吸毒~ :g6 :g6 :g6

毒引愈傳愈毒,遲下全部攝影人都最少有支328!

原帖由 apo 於 2009-9-5 20:50 發表
上次見佢望住公公 d 鏡流晒口水,今日嚮旺角撞到佢先知佢返到香港之後又 D700, 又 14-24, 又 24-70 咁不停搵緊解藥!

我果D爛鬼L鏡都會引人流口水咩?:g18
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 apo 於 2009-9-5 20:50 發表

公公係用Canon,佢去用Nikon去解毒:g8 14-24及24-70 ,下一支一定係將會出嘅小黑六啦,買齊大三元:g15 :g15
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

回覆 1# 的帖子

係咩你見到佢咩?

原帖由 vr2wof 於 2009-9-6 22:55 發表
係咩你見到佢咩?

唔係見到佢點知咁多喎....
佢仲未買燈, 起碼要加番支 SB900...

玩 DSLR 真係好毒架, 因為要買鏡!

我自從450d 到而家已經深感毒害
為o左令自己心理平衡d, 已經不停鼓吹d 人買dslr

原帖由 simonii 於 2009-9-7 00:04 發表
我自從450d 到而家已經深感毒害
為o左令自己心理平衡d, 已經不停鼓吹d 人買dslr

簡直就係毒草!!!!:hs3
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

見到成個天台都係大炮,又影到嘩嘩聲,仲搵佢幫手影埋團體相試毒,想唔中招都幾難。
:u_03 :u_03

原帖由 Dennis 於 2009-9-9 13:57 發表
見到成個天台都係大炮,又影到嘩嘩聲,仲搵佢幫手影埋團體相試毒,想唔中招都幾難。
:u_03 :u_03

咁ge close contact 想唔傳染到都唔得啦