返回列表 發帖

29/11 入水口

有冇人入? 有意請電90290771

Paul
http://astropaul.blogspot.com/

原帖由 PaulNg 於 2008-11-29 17:16 發表
有冇人入? 有意請電90290771

Paul

以前的士入到去我成日都去, 依家要輕裝出發諗唔到帶咩鏡去同影咩 object..

我諗呢一世都幾難再有機會入水口......

原帖由 apo 於 2008-11-29 18:03 發表

以前的士入到去我成日都去, 依家要輕裝出發諗唔到帶咩鏡去同影咩 object..

如果你依家入,我同你一起坐的士直入去,:g5

原帖由 panda 於 2008-11-29 20:03 發表

Panda 你晚晚入水口, 不如同人夾份租間屋啦....今晚趕唔切入, 乜打游擊準備都冇..

我依家帶150牛反+GPD試下套野得唔得
沒咁多錢租屋呀,再者都係咁好彩呢幾日好天

原帖由 panda 於 2008-11-29 20:42 發表
我依家帶150牛反+GPD試下套野得唔得
沒咁多錢租屋呀,再者都係咁好彩呢幾日好天

遲少少等我攪掂埋 d 輕裝組合就入多 d 水口 joint 你...

OK, GO LA 88

原帖由 mike_leung 於 2008-11-29 18:24 發表
我諗呢一世都幾難再有機會入水口......

咁悲?申請permit都唔得?:g18

反正我呢邊個天麻麻地暫時影唔落手, 一陣走去北記睇下有冇相熟朋友 so so 下先.. 未試過兩手吉吉咁去!! 或者身帶埋個雙筒應下景先!

原帖由 panda 於 2008-11-29 20:03 發表

爬地今晚仲入唔入呀??? 入就 call 埋我..