返回列表 發帖
原帖由 hooooon 於 2008-12-29 07:42 發表

四天觀星,怕變成四天遊行團。:u_14

:hw2
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 cosmos 於 2008-12-29 02:48 發表
有啲擔心佢地

四天觀星,怕變成四天遊行團。:u_14

有啲擔心佢地

少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 bigdr 於 2008-12-27 04:07 發表
FYI, 我上個月飛台北,超重1kg都只不過係HKD$37。我上次自己一個人搭飛機走,超了3kg都沒有另外收我錢。

Thanks.

Bill

FYI, 我上個月飛台北,超重1kg都只不過係HKD$37。我上次自己一個人搭飛機走,超了3kg都沒有另外收我錢。

Over weight?

My luggage is about 5 Lb. over the limit, is it OK?

睇黎玉山頭兩日都應該唔會太凍.....天氣預測係話大概零度左右...

回覆 28# 的帖子

最好帶港幣2,000.-(在高雄機塲兌換台幣)
預算要用台幣4,000至5,000元

唔知預計每人至少要帶幾多港幣去呢? $1,000夠唔夠?(我唔打算買任何手信,可能會買一d日用品)

各人記得!記得帶!
$$$$$ !!!!!!!! 禦寒衣服﹑手套﹑冷帽﹑小暖包及個人物品等等。

pauline帶以下物品,你們不用再多帶了        
1) 3-5人營幕一個﹑3-5人地蓆一張
2) 嘉頓小蛋糕33個
3) 桑寄生蓮子﹑付竹﹑紅豆)
4) 臘味﹑罐頭 (蠔仔﹑帶子)???
5) 藥物

多謝PAULINE....
我想問,係唔係有人會帶個camp tank去呀?

因我正係識食同瞓麻

原帖由 pauline 於 2008-12-25 23:32 發表
行李一日走一次

Pauling 小姐真係唔話得, 樣樣照顧週到, 食得訓得既佢都諗埋同帶埋去!

行李一日走一趟

唔知係唔係要成日帶住d行李四圍行呢?