返回列表 發帖
原帖由 apo 於 2009-3-6 11:07 發表
我賣得既都賣得七七八八..

你起碼仲有個天文台,價值十幾萬ge goto mount,em11,fsq106,2個ccd camera,eos 5d ii....
係咁易都數到咁多 你冇嘢真係要揾人信喎:u_17

我好似只係向大王收購過4個目鏡及一個塊WO dovetail吧了。:g6

原帖由 passerby-b 於 2009-3-6 11:16 發表

你起碼仲有個天文台,價值十幾萬ge goto mount,em11,fsq106,2個ccd camera,eos 5d ii....

做乜同我晒欄呀!!!!

原帖由 bigdr 於 2009-3-6 11:31 發表
我好似只係向大王收購過4個目鏡及一個塊WO dovetail吧了。:g6

連目鏡都要賣晒, 擺明好唔掂啦...

原帖由 apo 於 2009-3-6 11:35 發表

做乜同我晒欄呀!!!!

咁叫哂欄 夠唔夠你ge收藏十份一呀:icon_mrgreen

回覆 20# 的帖子

係囉,起碼仲有支584 :hs3
http://blog.yahoo.com/puppymic

原帖由 puppymic 於 2009-3-6 10:32 發表
最慘我連米埔證都過期 :u_16

咁就跟鳥會去啦! 我參加咗 15/3.

原帖由 apo 於 2009-3-6 00:34 發表
對我冇乜錢既人黎講好傷....最近環境又....又想去...
上海比較岩預算, 但景點唔岩睇...

我想去兩三日, 睇完就走, 唔知武漢附近有無得睇呢? 如果機票貴, 可以平平地搭火車來回. :icon_razz

多年前收購個佢支C8!
後來佢又買返C8,C11你話佢冇.................................$$$$$$$:u_03 :u_03 :u_03
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 passerby-b 於 2009-3-6 11:36 發表

咁叫哂欄 夠唔夠你ge收藏十份一呀:icon_mrgreen

Rich people indeed! After all these years I only have an old mount and a few camera lenses, at this 'dry out' moment I might have to let go this eclipse and save some bucks. Travelling in Mainland is getting more and more expensive!:icon_sad

原帖由 apo 於 2009-3-6 11:35 發表

連目鏡都要賣晒, 擺明好唔掂啦...

大王主攻拍攝, 我估d目鏡都係擺多過用, 所以主因一定唔係大王唔掂.

原帖由 passerby-b 於 2009-3-6 11:16 發表

B哥, 我估你呢個list重漏咗好多嘢!  同埋個數一定唔啱.

原帖由 puppymic 於 2009-3-6 11:38 發表
係囉,起碼仲有支584 :hs3

賣咗支584,買支328返嚟,咪有旅費,仲有鏡去影囉
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 Subaru 於 2009-3-8 15:58 發表

B哥, 我估你呢個list重漏咗好多嘢!  同埋個數一定唔啱.

當然啦﹗我都冇錢請好ge情報員,緊係好多錯漏啦

支328 IS:g15