返回列表 發帖
好似車來車往~:g18

原帖由 daniel 於 9/8/2009 00:37 發表
銀河呀!:hs4 :hs4 :hs4

http://blog.dcview.com/article.php?a=Az4GYwZuCj0%3D

:g17 :g17

自由行一流

可唔可以免費擺台MOUNT係度,得閒就過去影吓

支持!支持!u_24 u_24 u_24
最緊要借比我地用tim~ 嘿嘿~:u_03

B 就出番台 EM200M 放起台灣供香港同好使用!!

點解人哋有咁好地方, 香港好似乜都無!:u_16
大王又有一個好去處去探路!

A real good place to cool down the heat !

原帖由 apo 於 2009-8-9 01:07 發表
B 就出番台 EM200M 放起台灣供香港同好使用!!

我d個諗法係幫大王問吓咋

我想10月24-26日去一去.....唔知點去? 係唔係要預先book車? 台灣既邊個區? 有冇地址..........

原帖由 mike_leung 於 2009-8-9 14:37 發表
我想10月24-26日去一去.....唔知點去? 係唔係要預先book車? 台灣既邊個區? 有冇地址..........

合歡山搭車比較麻煩, 所以我會揀清境...仲有間野咁近大路, 好多車頭燈影嚮..

What a nice place!!! Even good for taking landscape photos :g17

原帖由 apo 於 2009-8-9 14:52 發表

合歡山搭車比較麻煩, 所以我會揀清境...仲有間野咁近大路, 好多車頭燈影嚮..

咁清境又點去? 因為10月24-26日,我有假期,想早機去,晚機返....

原帖由 mike_leung 於 2009-8-9 15:47 發表

咁清境又點去? 因為10月24-26日,我有假期,想早機去,晚機返....

清境由台中坐公車> 埔里> 清境.
合歡山到左清境要再諗坐乜車去..

由台中去要坐幾耐? 洗唔洗三小時?