返回列表 發帖
原帖由 passerby-b 於 2008-3-26 18:19 發表

咁明晚lor,有心唔怕遲喎:u_22

都係唔得啊, 聽晚有人請去布袋澳食海鮮.:hs4 ..呵呵~ 你去探住先啦,B 哥~!!:u_03
G...e...m

回復 16# 的帖子

我都想去:u_02 不過我唔識係邊,又唔識用衛星地圖,又唔識用gps,又唔識........:u_19
即係我dd冇乜技能ge人,都係搞唔到我ge:u_22
去布袋澳食海鮮:icon_eek 小心小心:icon_cool

你帶指南針同電話去,沿途記低電燈柱上0既 nos.咁就得架喇...電視都係咁教人0既~ :u_03
G...e...m

原帖由 passerby-b 於 2008-3-26 18:44 發表
去布袋澳食海鮮:icon_eek 小心小心:icon_cool ...

小心荷包? :wtt12
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-3-26 19:00 發表
你帶指南針同電話去,沿途記低電燈柱上0既 nos.咁就得架喇...電視都係咁教人0既~ :u_03

指南針我唔識用,海灘有燈柱架
乜你又識睇燈柱no.就知道乜地方 咁真係好高手:u_11
我就唔得啦,所以都係唔去得:u_14

等我星期六先行探路啦~~:g1

回復 21# 的帖子

辛苦你.....有危險時, 記得大聲嗌 "唔好呀~!!" 同埋講俾信任0既人知~ :u_17
G...e...m

呢個世界無人可信架.... 鳴鳴鳴:u_13

回復 23# 的帖子

"信耶穌, 得永生~"...你呢個迷途小海獅, 係時候入返正途喇~ :u_11
(唔知耶穌要唔要你....):u_01
G...e...m

佢乜人都要架~~ :u_20

新地方:u_22 ?好呀~~_2

原帖由 schindler 於 2008-3-26 20:06 發表
等我星期六先行探路啦~~:g1

喂喂....呢單野有冇下文架??? 我好耐冇影過海鮮喇.... Over!!!

OVER, 本來想去, 但係撞唔岩退潮時間, COPY?
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 schindler 於 2008-4-1 22:56 發表
OVER, 本來想去, 但係撞唔岩退潮時間, COPY?

收到...

回復 29# 的帖子

係咪過兩日退潮呀!  我想影閃光海藻喎! :icon_razz