返回列表 發帖
忍!

原帖由 fatpang 於 2008-4-16 01:56 發表
忍!
不停的忍! 忍! 忍! :g6 :g6 :g6
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 vivian 於 2008-4-15 23:28 發表
睇過天文台,星期六日都有雨,但星期日風細d
我初定去大澳,我從未去過,想看看這裏的鳥況如何?
如有興趣的朋友,可在早上九時正在東涌巴士站等
報報名先會好d

如其他人有好提意,大家也不防考慮 ...

前個月,有人影過秧雞,試下問wildlife朋友那次在邊度影。

原帖由 amoebahydra 於 2008-4-16 00:51 發表

七點半可不可以.......我車可載五人直入大澳。

咁好野,直下大澳,是否要peak hour以外時間才入得?

原帖由 hooooon 於 2008-4-16 07:03 發表

咁好野,直下大澳,是否要peak hour以外時間才入得?

Yes, 8:00 am - 6:00 pm is restricted period.

我唯有星期六自己去塱原啦...

回復 21# 的帖子

我今個星期六有機喎,check check先:icon_mrgreen
不過去打蝶好定打雀好呢:icon_confused

回復 14# 的帖子

點入大澳呀??
唔係要搭船呀??
:icon_question :icon_question

原帖由 waterblowing 於 16-4-2008 10:02 發表
點入大澳呀??
唔係要搭船呀??
:icon_question :icon_question

唔洗,響東涌有巴士去到。(大嶼山巴11號線 東涌<->大澳);
又或者搭大嶼山的士……:u_07

原帖由 amoebahydra 於 2008-4-16 07:37 發表

Yes, 8:00 am - 6:00 pm is restricted period.

你架車都要限??

原帖由 amoebahydra 於 2008-4-16 07:37 發表

7:30am入,咁咪要6:00pm之後至出到來?

回復 26# 的帖子

咁咪長期抗戰lor,對雀抗戰:g6

但果日都幾大機會落雨, 小心~~:u_19

個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

咦?點解同天文台個個好似有D分別?!:g8

星期六日都會落雨,我估影不到雀了。