返回列表 發帖
原帖由 waterblowing 於 2008-10-1 22:22 發表
我都可以幫忙一下..hehheehe
不過我支1320..真係好重......
又唔方便, 雖然好穩重...不過都要buy多枝方便携帶...
hooooon你用緊幾多號腳呀??

乜有 #1320 既咩? 我以為祗有 #1330/#1340... 3 號腳都叫重?

1325,有無興趣?

你買果時...要幾銀呀??

原帖由 hooooon 於 2008-10-1 23:06 發表
1325,有無興趣?

1325? 即係上一款既 3 號腳? 岩晒我用....

我都來幾張相。水兄,我check過書,應該係澤鷸,不是灰尾鷸,因為無過眼紋黑線。
首三張是澤鷸,第四張是中杓鷸。

評分人數

回覆 32# 的帖子

有d興趣wor....乜價口呀?? pm我

原帖由 waterblowing 於 2008-10-1 23:08 發表
你買果時...要幾銀呀??

都唔平,好似$48xx, 而且話係最結實的腳。

回覆 35# 的帖子

正!!! 早影有陽光潻..

其實大家有興趣我隻腳,不如pm我,給我你心目中個價,好嗎?
隻腳表面無花,因為我leg coat包住,只有接觸地下的膠有正常花。

我仲諗緊如果要買多支腳, 買 3530/3540 定 1325 好, 當然以有二手平野為先~

你地影D相都好靚,500mm真係好D

原帖由 puppymic 於 2008-10-1 23:32 發表
你地影D相都好靚,500mm真係好D

買啦! 買啦! 買唔到我呢度都仲有一支, 應該同新既唔差得幾多! :icon_twisted :icon_twisted

回覆 40# 的帖子

買啦,5號腳咁重,成日拎到傷晒咁辛苦

回覆 42# 的帖子

唔好引我啦,無錢呀!又重,我拎唔到

原帖由 puppymic 於 2008-10-1 23:40 發表
唔好引我啦,無錢呀!又重,我拎唔到

用 1D 級數既機, 大部份都配用 584/684 架....:icon_twisted :icon_twisted