返回列表 發帖
原帖由 hooooon 於 2009-3-6 06:43 發表

呢個日蝕真係長.....:u_07

A生都無話影邊一次日食:u_07
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

http://occultation.freebbs.hk/vi ... &page=1#pid4419

直至3日15日
B 團(上海)共有 9 位報名
C 團(銅陵)共有 34 位報名

原帖由 cosmos 於 2009-3-16 23:09 發表
http://occultation.freebbs.hk/vi ... &page=1#pid4419

直至3日15日
B 團(上海)共有 9 位報名
C 團(銅陵)共有 34 位報名

即係睇日蝕既人對價錢冇問題.....

除左本人....靠賣野做旅費... :g20 :g20

大王有野賣,我不知幾羨慕。:g15  我無野賣,無錢去睇日蝕,攪到唔夠報名.....

原帖由 bigdr 於 2009-3-16 23:20 發表
大王有野賣,我不知幾羨慕。:g15  我無野賣,無錢去睇日蝕,攪到唔夠報名.....

你賣番幾個目鏡俾我咯...我幫你報上海團...:g19 :g19

又話無$去睇日蝕,又有$買目鏡:u_07 :u_07 :u_07 :u_07
大王,你唔好玩

原帖由 bigdr 於 2009-3-16 23:36 發表
又話無$去睇日蝕,又有$買目鏡:u_07 :u_07 :u_07 :u_07
大王,你唔好玩

冇錢可以問人借住先..... 鬼叫有兩支度叔鏡但冇大目鏡睇...又賣唔出~

原帖由 apo 於 2009-3-16 23:17 發表

即係睇日蝕既人對價錢冇問題.....

除左本人....靠賣野做旅費... :g20 :g20

大王,我都話你俾個em11我,我咪幫你交睇日食團費lor:u_22
一家便宜兩家著呀:u_07

原帖由 passerby-b 於 2009-3-17 09:53 發表

大王,我都話你俾個em11我,我咪幫你交睇日食團費lor:u_22
一家便宜兩家著呀:u_07

你買台 EM11 黎擺咩??? 自己有 EM10, EM200 都唔用借晒俾人用....

原帖由 apo 於 2009-3-17 13:30 發表

你買台 EM11 黎擺咩??? 自己有 EM10, EM200 都唔用借晒俾人用....

緊係要來用啦u_23
唔好提其他ge妻妾啦,佢哋見我e家咁窮,走ge走,飛ge飛啦:g20 :g20

原帖由 passerby-b 於 2009-3-17 14:05 發表

緊係要來用啦u_23
唔好提其他ge妻妾啦,佢哋見我e家咁窮,走ge走,飛ge飛啦:g20 :g20

B 哥你放低左望遠鏡咁耐冇玩, 仲記唔記得點影架????

你不如影番兩晚 show d 野黎睇下....:icon_cool :icon_cool

原帖由 apo 於 2009-3-17 16:22 發表

B 哥你放低左望遠鏡咁耐冇玩, 仲記唔記得點影架????

你不如影番兩晚 show d 野黎睇下....:icon_cool :icon_cool

大王,冇mount點show哥利呀:g10
唔通用手指對住個相機來做guiding咩:u_19

原帖由 passerby-b 於 2009-3-17 16:42 發表

大王,冇mount點show哥利呀:g10
唔通用手指對住個相機來做guiding咩:u_19

你問阿邊個邊個拎番台 mount 用咪得咯..:icon_cool :icon_cool

原帖由 apo 於 2009-3-17 16:46 發表

你問阿邊個邊個拎番台 mount 用咪得咯..:icon_cool :icon_cool

我都話d妾仕跟佬走咗,仲點追番來呀:u_13 :u_13

妾走妾還在,娶個新嘅返屋企