返回列表 發帖
唔好咁少貪,我今日見到Canon 800/5.6,輕過600/4,又sharp,
加入考慮行列吧。:u_07

回覆 46# 的帖子

嘩!800/5.6留番俾APO,佢夠大力呀,又有錢

原帖由 puppymic 於 2008-10-2 00:17 發表
嘩!800/5.6留番俾APO,佢夠大力呀,又有錢

有錢??? 你有冇記錯左第二個同好呀? 有錢就一早買隻輕 d 既腳啦..... 仲使攪到膊頭未好番晒又傷過~ 諗落買支腳咁貴, 都係去買個膊展好過.

800....水貨都係八萬左右.....又輕又sharp...我見到sammysam果枝...流晒口水.....
大王買喇....你枝600mm要人收留的話, 可以考慮我處...:u_07 :u_07 :u_07

我有3540喎~! 係唔係有興趣呀?:u_20

原帖由 mike_leung 於 2008-10-2 07:34 發表
我有3540喎~! 係唔係有興趣呀?:u_20

Pls chk pm.

又話想要支鈿既,3540係3號腳,唔算細bo.....
同埋,我支3540有中軸!

原帖由 mike_leung 於 2008-10-2 16:55 發表
又話想要支鈿既,3540係3號腳,唔算細bo.....
同埋,我支3540有中軸!

亞 Sir, 我日日揹住支 5 號腳影雀..... 3 號對得黎講好輕鬆架喇!
咦??? 你支唔係 "s"? 即係中軸除唔走果款? 我想要中間係塊圓板 adapter 果隻.

3540...好方便携帶.....真係有d心郁...
不過都係諗左枝1350先.....:u_02

回覆 42# 的帖子

我枝直情係新的水貨.....不過都心掛掛大王枝600mm

原帖由 waterblowing 於 2008-10-2 20:13 發表
我枝直情係新的水貨.....不過都心掛掛大王枝600mm

水哥, 用過一次已經唔可以話 "直情係新", 最多祗可以講 99.9999 新.....:icon_biggrin :icon_biggrin 水哥目標 856, 684 就算你買左都係 "頂住一陣" 先...

我買果陣係新的水貨呀.....不過當然, 要放的話就得返99%新.....
856....未必買得, 財務大神會財經封鎖...