返回列表 發帖
真想瞅上一眼

回覆 45# 的帖子

:u_14 :u_14 背影咪幾好....以後唔好擺正面相喇~~
G...e...m

原帖由 squirrell 於 2009-2-9 00:09 發表
真想瞅上一眼

有沒有人可以話我知 "瞅上一眼" 點解???

原帖由 apo 於 2009-2-9 00:18 發表

我估係"及及"咁解,字典解釋都係看的意思
同樣使用中文,兩岸四地卻有很多互相看不明白的詞語

原帖由 Gem 於 2009-2-9 00:13 發表
:u_14 :u_14 背影咪幾好....以後唔好擺正面相喇~~

封你做影后:g6
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 apo 於 2009-2-9 00:18 發表

我从没见过天文望眼镜,更没有看过星球

看着那么大一个望眼镜,很想看一眼

大概是这个意思

原帖由 squirrell 於 2009-2-9 10:05 發表

大概是这个意思

終於明白了! 謝謝.

原帖由 squirrell 於 2009-2-9 10:05 發表

大概是这个意思

我仲以為你想正面瞅豬姐一眼:u_14 :u_14
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 apo 於 2009-2-9 11:20 發表

終於明白了! 謝謝.

哈哈...客气客气

原帖由 bug 於 2009-2-9 15:50 發表

豬姐-----是啥?谁的名字吗?

今天是元宵节

祝大家节日快乐

记得吃汤圆啊

原帖由 apo 於 2009-2-8 00:33 發表

趕住用呀馬...

猪姐优抱琵琶半遮面..........:g6 :g6 20090208_fe6070997a0ff1d6d602giIZ8KN9FrJX.jpg

http://edwinstudio.blog.sohu.com/

原帖由 apo 於 2009-2-8 02:44 發表

佢可能一年先用一次....咪明豔照人咯!

哈哈哈!

原帖由 apo 於 2009-2-8 02:42 發表
Kitty 的 "大炮"

佢就係 Kitty??? 我最初覺得奇怪點解成日話自己 Kitty 乜 Kitty 物...原來係佢...... :u_16

原帖由 bug 於 2009-2-9 15:50 發表

哈哈!!! :big_smile