返回列表 發帖
遲左睇到潻..................可以參加5.1假期的加勒比海狂歡節。

泳裝、嘉年華、尋寶、竞技、戲水狂歡。
生命裡總有小人和貴人 ,遠離小人多近貴人是一門很高的處世學問!

回覆 46# 的帖子

泳裝:hs6 :hs6 :hs6

原帖由 mike_leung 於 2009-5-1 12:04 發表
我都唔知邊個定.....通常有罕有品種出現時,就會有幾十人同時爭住要影,仲要一影就影佢幾個小時.......有好多人唔單止想影,仲要影靚位,於是就有好多爭執發生。呢個時候就會出現d「生態攝影警察」出黎「維持秩序」,每人限影 ...

呢d排隊者, 通常拎部DSLR加支閃燈咁影, 影埋D標本式習作.... 呢D人都唔係攝影....只係記錄... :g18
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 schindler 於 2009-5-2 21:45 發表

呢d排隊者, 通常拎部DSLR加支閃燈咁影, 影埋D標本式習作.... 呢D人都唔係攝影....只係記錄... :g18

大師所言,一針見血:g17 :g17 :g17

我依家去LV,有機會嗰度見啦:u_22

我就係唔想排隊好似去到大公司買野咁..

原帖由 mike_leung 於 2009-5-3 15:18 發表
我就係唔想排隊好似去到大公司買野咁..

見唔到有幾多人影雀,可能個位置唔啱:u_17

而家咁熱,d雀都hide晒啦....

原帖由 mike_leung 於 2009-5-3 19:30 發表
而家咁熱,d雀都hide晒啦....

係呀﹗今日打蝶都幾熱(未算最熱)但係好焗:u_14
空氣污染好嚴重:u_01

我夠皮啦...唔去影野住....攪掂返到學先....

回覆 55# 的帖子

保重保重啦,我都諗緊明天去唔去洪湖搏搏:u_17 :u_17

我聽日會返學,教半日書..........假紙寫到5月23日..

原帖由 mike_leung 於 2009-5-3 22:45 發表
我聽日會返學,教半日書..........假紙寫到5月23日..

咁即係仲有排放啦:u_20 :u_20

睇情況啦..我好想返工.....不過,上星期返左半日就腳痛...............

原帖由 mike_leung 於 2009-5-3 22:47 發表
睇情況啦..我好想返工.....不過,上星期返左半日就腳痛...............

唔好咁搏啦。我本來諗住搏埋明天,但今日下午好攰,又豬流感,所以睇吓明天點至算啦:u_14