返回列表 發帖
vivian,有冇第二d嘢可以諗諗

原帖由 vivian 於 2008-4-18 21:42 發表
個天咁樣,都系唔會去啦,你返大陸啦

可以改天再去,大澳、拾等等............

原帖由 passerby-b 於 2008-4-18 21:44 發表
vivian,有冇第二d嘢可以諗諗

個天咁樣,都唔知去边好:shame

原帖由 amoebahydra 於 2008-4-18 21:54 發表

可以改天再去,大澳、拾等等............

好呀!但我一定會去HC一次

原帖由 vivian 於 2008-4-18 21:57 發表

個天咁樣,都唔知去边好:shame

咁又係,都係訓覺啦

回復 64# 的帖子

HC係邊度

問問D君:g5

HC好啱你打蠂

啊﹗我明啦:secret_smile
不過星期日,嗰到好難番屋企:u_14

原帖由 passerby-b 於 2008-4-18 22:06 發表
啊﹗我明啦:secret_smile
不過星期日,嗰到好難番屋企:u_14

有幾難,出彩虹,地鐵,東鐵,米返到去囉

就係出唔到彩虹,接近黃昏架架小巴大巴的土都滿人:u_16

原帖由 passerby-b 於 2008-4-18 23:11 發表
就係出唔到彩虹,接近黃昏架架小巴大巴的土都滿人:u_16
個個星期日都有成千個賓賓到西貢天主教教堂,加上其他旅遊人仕,所以星期日三時後,搭不到小巴大巴的土的,冬天還好,夏天..........:u_09 :u_09 :u_09
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

我都住過hc,星期日,真係冇車唔掂:u_14 其實,有車都未必掂:u_16

原帖由 vivian 於 2008-4-18 21:58 發表

好呀!但我一定會去HC一次

好,一齊去HC吧!附近我都有一竇口可泊車!

原帖由 amoebahydra 於 2008-4-19 09:22 發表

好,一齊去HC吧!附近我都有一竇口可泊車!

是否無地方泊車?自已開車入去得唔得?