返回列表 發帖

國慶影雀團

大家有無興趣去米埔行返轉....
我想八點係米埔出發, 去碰下運氣, 出浮橋。

原帖由 waterblowing 於 2008-9-30 11:11 發表

需唔需要申請入去:g8

原帖由 waterblowing 於 2008-9-30 11:11 發表

我都會去, 不過冇咁早到. 你有冇興趣拎埋支雙筒呀?

回覆 2# 的帖子

YOU HAVE TO GET THE PERMIT
IF NOT, YOU CAN'T JOIN

回覆 3# 的帖子

你出唔出浮橋呀?? 幾點會合??

原帖由 waterblowing 於 2008-9-30 11:58 發表
你出唔出浮橋呀?? 幾點會合??

多數唔會出, 我驚腳軟行行下跌落泥灘!

原帖由 waterblowing 於 2008-9-30 11:58 發表
YOU HAVE TO GET THE PERMIT
IF NOT, YOU CAN'T JOIN

:g10

回覆 1# 的帖子

D水好似唔夠漲喎,12點至去到2.3m

http://www.hko.gov.hk/tide/cTBTtide.htm

下次水兄再攪團,我會join.....
我10月7日得閒,如果你吹雞,幾早都陪你去.....

原帖由 puppymic 於 2008-9-30 20:22 發表
D水好似唔夠漲喎,12點至去到2.3m

http://www.hko.gov.hk/tide/cTBTtide.htm

或者水哥襯水未漲 "摸蜆" or 捉 "彈塗魚" 呢....

回覆 10# 的帖子

本來聽日諗住做唔出去,見你地個個去米埔,又好想影雀,可能都要一早去朗原走一轉先得

我會嚮米埔食幾餐....有空可以過黎打個招呼!

回覆 12# 的帖子

影多D靚雀喎

原帖由 puppymic 於 2008-9-30 22:32 發表
影多D靚雀喎

最衰冇 "屋" 住....

回覆 11# 的帖子

問過人朗原好靜,可能轉番去米埔行一陣,不過應該會好早去,出睇見唔見到你