返回列表 發帖

放三日大假,有冇嘢搞

如題,有冇好玩活動:u_18

原帖由 passerby-b 於 2009-4-30 16:13 發表
如題,有冇好玩活動:u_18

我申請多半日假, 依家坐左嚮屋企曬太陽.....

星期6去濕地....:g13

原帖由 apo 於 2009-4-30 16:16 發表

我申請多半日假, 依家坐左嚮屋企曬太陽.....

我取消咗今個下午假期,不過又攞咗星期一,放多日:u_05
明天有冇嘢影吓,冇嘢我一早去洪湖睇吓有冇雀影:u_22

原帖由 passerby-b 於 2009-4-30 16:38 發表

我取消咗今個下午假期,不過又攞咗星期一,放多日:u_05
明天有冇嘢影吓,冇嘢我一早去洪湖睇吓有冇雀影:u_22

今晚十二點後會出動影下普通野, 聽朝可能唔識起身...

明天去大圍踏單車去大埔, 然後去海濱公園,
後天約了人去東涌交收支鏡, 然後可能去水口影野觀星
大後日未有打算, 想去影雀影蝶.

原帖由 billy 於 2009-4-30 17:14 發表

我也是後天如果没事,會去水口影蝶

原帖由 apo 於 2009-4-30 17:02 發表

今晚十二點後會出動影下普通野, 聽朝可能唔識起身...

大王真令小民羡慕:u_20
有個天文台,可真方便:u_18

原帖由 billy 於 2009-4-30 17:14 發表
明天去大圍踏單車去大埔, 然後去海濱公園,
大後日未有打算, 想去影雀影蝶.

一齊去濕地吖,你咁近...

我會帶埋個仔去....:g6

原帖由 passerby-b 於 2009-4-30 17:25 發表

大王真令小民羡慕:u_20
有個天文台,可真方便:u_18

你有冇帶眼鏡呀???? 我係話 "出動" 外影呀!!

原帖由 apo 於 2009-4-30 17:37 發表

你有冇帶眼鏡呀???? 我係話 "出動" 外影呀!!

大王既生活, 就係潮之達人既生活~~ :hs6
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

回覆 1# 的帖子

:u_13 只有一日假...五一又要努動...:pig7
G...e...m

原帖由 schindler 於 2009-4-30 17:39 發表

"潮之達人既生活"...:g8 :g8
G...e...m

原帖由 Gem 於 2009-4-30 18:37 發表
:u_13 只有一日假...五一又要努動...:pig7

阿豬姐,咁你點享受你唯一一日假期呀:u_18

原帖由 schindler 於 2009-4-30 17:39 發表

大王一早已成仙成彿,享受神仙般生活:u_18