返回列表 發帖
我今日先收到會訊(寄失了重寄所以那麼遲)....見到個好驚嚇的豬樣 :embarrassed :electric_shock
(唔知梁sir有冇在這裏貼過喇)

~~~....~~~~....~~~~~

回復 16# 的帖子

好驚嚇咩? :pig2 :wtt5   少見多怪~
G...e...m

咁梁sir快0的貼張原大的來看看啦,等大家練0下膽量

原帖由 bug 於 2008-3-3 23:40 發表
我今日先收到會訊(寄失了重寄所以那麼遲)....見到個好驚嚇的豬樣 :embarrassed :electric_shock
(唔知梁sir有冇在這裏貼過喇)

我訓練有素:u_05 ,因佢平時個樣已經好驚嚇:u_21 ,,所以見到呢個樣我已麻目了~~~:u_03

回復 3# 的帖子

路過, 突然想起斷背 ...

回復 12# 的帖子

打高一點角度便是 "雙子座 Twins 版" ...

原帖由 carolchau 於 2008-3-5 20:49 發表

我訓練有素:u_05 ,因佢平時個樣已經好驚嚇:u_21 ,,所以見到呢個樣我已麻目了~~~:u_03

你呢排身痕?:bad_egg  又到打小人時候, 係咪要我叫亞三姑打埋你?:hit3 :wtt14
G...e...m

看下看下一月份d 相, 發現 d 好可怕既野喎.

類似的說話佢應該唔只講過一次0架喇,所以看來唔係「呢排」先身痕,係幾時都咁身痕:u_14
快0的「打」佢啦 (滅絕雙嬌互毆) :u_18

原帖由 billy 於 2008-3-5 23:29 發表
看下看下一月份d 相, 發現 d 好可怕既野喎.

那是阿豬的「姊妹」吧:embarrassed 阿豬好明顯係「睇到」佢的

原帖由 bug 於 2008-3-5 23:30 發表
類似的說話佢應該唔只講過一次0架喇,所以看來唔係「呢排」先身痕,係幾時都咁身痕:u_14
快0的「打」佢啦 (滅絕雙嬌互毆) :u_18

你好似好開心喎?!:wtt12 我地會打到你嘔:wtt7 , 之後先互毆!:wtt17
G...e...m

回復 25# 的帖子

:u_13 好驚呀~! 我唔識"佢"架.....:pig3
唔...~~ 阿 yoshi 個扭身姿勢好形啊~好似雜誌 d 男模....:hs3
G...e...m

回復 28# 的帖子

多手~! :hit4  我咩都睇唔到喎...  :amazing.
係咪你左眼見到咋? :misdoubt
G...e...m

Billy,係唔係你部機有嘢?!:amazing. :g14