返回列表 發帖
原帖由 Betty 於 2008-12-17 20:01 發表

apo, 你隔離係台灣妹妹仔?

我隔離好似係 d 君, d 小妹妹嚮對面...:g13 :g13
話唔定今次隔離係兩個辣妹呢...:g13 :g13

唔會無la la請你食「賓朗」?

原帖由 cam 於 2008-12-17 20:07 發表
今次你哋唔係住塔塔加遊客中心咩 ? 果度好好多喎 ! :icon_razz

希望突然又有驚喜住到遊客中心啦....:g13 :g13 中心果度 d 餐食住行好正...:g17 :g17

東埔最唔好嘅地方就係無食店:misdoubt

天文學會以前去東埔山莊,都係男女同床啦,但安排得好有技巧,連續幾個男,連續幾個女,相鄰的一pair可以是夫妻或拖友;又可以男女各佔用一層床位,總之好多選擇:g6
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 Betty 於 2008-12-17 19:53 發表

哈哈哈!

梁 Sir, 你想講咩呀? 有相睇, 嚴格黎講, 個張係一張"長床", 上下格分別可以睡好似八個人, 你可以話係"同床"......:big_smile

:u_14 同"床"??....好彩我唔去得, 唔係我咁爛瞓, 容乜易由"床"頭look 到去"床"尾...:pig5 咪look 過晒所有人?:pig2 :pig6
G...e...m

中間放背囊咪得囉,除非你爛瞓到......................................
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 Gem 於 2008-12-18 00:10 發表

:u_14 同"床"??....好彩我唔去得, 唔係我咁爛瞓, 容乜易由"床"頭look 到去"床"尾...:pig5 咪look 過晒所有人?:pig2 :pig6

無錯, 係七至八人同睡一張大長床. :big_smile

妳容易"look" 床?

原帖由 cosmos 於 2008-12-18 00:14 發表
中間放背囊咪得囉,除非你爛瞓到......................................

:pig2 我會將所有障礙物踢晒落地....wtt_8 wtt_8
G...e...m

又會咁既...? 請問今次台灣trip有幾多個女性去呀? 等我有心理準備先.....

梁Sir, 唔洗咁驚, 各地文化唔同......:big_smile

我要令我老婆放心我去嘛.....:g11

原帖由 mike_leung 於 2008-12-18 13:00 發表

如果隔離床係女仔你覺得唔慣的話, 我捱義氣同你對掉咯..

係咪架? 如果冇得揀我寧願訓地下..

原帖由 mike_leung 於 2008-12-18 13:00 發表

你唔講,大王唔爆,鬼知你咩:u_03

原帖由 apo 於 2008-12-18 13:21 發表

如果隔離床係女仔你覺得唔慣的話, 我捱義氣同你對掉咯..

大王咁抵得諗, 真夠朋友~~
G...e...m