返回列表 發帖
早兩星期行完夜山,睇完日出,食埋早餐,再游過靚水先出返黎~

評分人數

回覆 16# 的帖子

邊度黎架?大浪西?
http://blog.yahoo.com/puppymic

現在地點有以下可能會去?

大浪西或咸田
分流

日期: 9月-10日找一晚冇月光既星期六?

D 相正到震!

......... 北面d 光害唔知邊度黎,經常係咁

原帖由 kai 於 2009-9-8 17:51 發表
......... 北面d 光害唔知邊度黎,經常係咁

大概是東涌:wtt_21

回覆 21# 的帖子

呢度係西貢:wtt_21

回覆 20# 的帖子

個到係西灣過咸田灣落山途中,見到蚺蛇,望魚角,米粉頂
d 光可能來自海下或大陸大梅沙,同東平個d一樣

原帖由 Mei~~! 於 7-9-2009 21:04 發表
九靚冲幾好.....試過夜晚去..潮退時成个石灘都係螺....超好味:g17 :g17

Go Go yea yea
又出動!!
而家入夜好涼架啦
10月啦, 再遲會多露水

如果10月去西貢怒刑,就預埋我啦....9月超忙.........

原帖由 kai 於 2009-9-8 22:06 發表
呢度係西貢:wtt_21

以為大嶼山分流lou_0

原帖由 DTS-ES 於 2009-9-8 22:40 發表
以為大嶼山分流lou_0

如果係分流,出面澳門同外島都幾大光害...:u_01

d光害應該係大陸多,亦可能係魚船,因為係白光,唔係左邊d橙光~

原帖由 Patrick 於 2009-9-8 22:10 發表
個到係西灣過咸田灣落山途中,見到蚺蛇,望魚角,米粉頂
d 光可能來自海下或大陸大梅沙,同東平個d一樣

不如大家定兩個日子去

10月10日至11日
10月17日至18日

原帖由 mike_leung 於 2009-9-8 22:25 發表
如果10月去西貢怒刑,就預埋我啦....9月超忙.........

有得諗喎!就兵分兩路,有人去台灣,我地去西貢囉!:g6