返回列表 發帖
原帖由 passerby-b 於 2008-12-18 13:31 發表

你唔講,大王唔爆,鬼知你咩:u_03

:g5 係咯~ 就算知, 大家講個信字架喇~ :g13
相信以梁sir 0既定力, 足以抗衡各方美女, 就算有個靚女瞓起側邊都一腳伸開佢啦~~:u_03 ...
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-12-18 14:11 發表

:g5 係咯~ 就算知, 大家講個信字架喇~ :g13
相信以梁sir 0既定力, 足以抗衡各方美女, 就算有個靚女瞓起側邊都一腳伸開佢啦~~:u_03 ...

對對對:g17
不過各位千萬唔好信我有咁GE定力喎:u_03

原帖由 passerby-b 於 2008-12-18 14:52 發表

對對對:g17
不過各位千萬唔好信我有咁GE定力喎:u_03

:u_17 所以你若果參加0既話, 為左各女仕0既安全, 一定唔俾你入房, 你瞓門口啦~ :u_20
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-12-18 15:02 發表

:u_17 所以你若果參加0既話, 一定唔俾你入房, 你瞓門口啦~ :u_20

咁你就成日瞓係房,唔好出門口,星都唔准睇:pig10

原帖由 passerby-b 於 2008-12-18 15:04 發表

咁你就成日瞓係房,唔好出門口,星都唔准睇:pig10

唔得, 我一定要出門口..........星可以唔睇, 但你唔可以唔睇.....實~~ :bad_egg
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-12-18 15:06 發表

唔得, 我一定要出門口..........星可以唔睇, 但你唔可以唔睇.....實~~ :bad_egg

咁......你要好好考慮吓,自己係咪有D咁GE能力先喎,如果唔係.....:u_03

原帖由 passerby-b 於 2008-12-18 15:09 發表

咁......你要好好考慮吓,自己係咪有D咁GE能力先喎,如果唔係.....:u_03

:wtt13  再咁多野講, 門口都無得你瞓~ 掟你去瞓路口~~ :u_07 :u_07
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-12-18 15:12 發表

:wtt13  再咁多野講, 門口都無得你瞓~ 掟你去瞓路口~~ :u_07 :u_07

呵呵﹗我有夢遊架,瞓係路一樣識路走番來:u_07 :u_07

唔係定力問題,你知啦,訓著左覺,有時都唔知自己做過d乜...容乜易第二朝一訓醒,一打開眼,就見到有個女仔坐係你隔離,係度吞嚥飲泣,跟住佢就同你講:「你尋晚既野係唔係會負責任架?」...........

原來我尋晚踢左佢一腳,佢要我負責佢既醫藥費。