返回列表 發帖

6月7日-6月9 日大家想去那裡玩?

6月7日-6月9 日大家想去那裡玩?

去"探親"!(去影貓):g7

無得玩, 要返工....:u_13 :u_13
G...e...m

原帖由 TC_owl 於 2008-6-2 17:08 發表
去"探親"!(去影貓):g7

有冇興趣一起去?

原帖由 billy 於 2-6-2008 18:47 發表

有冇興趣一起去?

你知響邊架話。

kitty 會上山,星期日或者影龍舟。星期一就可能過海。

原帖由 kitty_white 於 2008-6-2 20:41 發表
kitty 會上山,星期日或者影龍舟。星期一就可能過海。

星期六上山行, 是不是一班人去呢? 如果係, 好有興趣喎.:u_03 :u_03 :u_03

星期六如果好天,或者唔落雨既話,我會去烏交騰。

原帖由 mike_leung 於 2008-6-2 20:59 發表
星期六如果好天,或者唔落雨既話,我會去烏交騰。

好想去. 希望好天啦.

I'll go to Lung Mei, weather forecasted it'll turn better then.

原帖由 billy 於 2008-6-2 20:42 發表

星期六上山行, 是不是一班人去呢? 如果係, 好有興趣喎.:u_03 :u_03 :u_03

哦,kitty 上山玩無線電。

o係大帽山。

回復 11# 的帖子

剛過去的星期日跟了GY上望夫石附近玩越洋通聯:g17
上大帽山做通訊兵嗎,有event還是玩短波?

去鳥交騰,就算一個人我都會照去! 除非果日唔好天啦..

原帖由 kitty_white 於 2008-6-2 21:21 發表

o係大帽山。

CQ..CQ..CQ.. HK KITTY CALLING........ :greeding :greeding

原帖由 kitty_white 於 2008-6-2 21:21 發表

o係大帽山。

:u_17 若果行雷閃電玩無線電.....會唔會...:u_14
G...e...m