返回列表 發帖

東埔山莊

今年年中亦曾到這地一遊.

你就快又出發啦 ! :icon_razz

原帖由 cam 於 2008-12-17 00:37 發表
你就快又出發啦 ! :icon_razz

係呀....你又唔去!
上面停車場如果冇車入黎都唔錯..

以前山莊大門前嘅空地,可以影相仲方便:g7
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 apo 於 2008-12-17 00:47 發表

係呀....你又唔去!
上面停車場如果冇車入黎都唔錯..

:icon_cool 麒麟臂現身!

原帖由 cosmos 於 2008-12-17 00:52 發表
以前山莊大門前嘅空地,可以影相仲方便:g7

原來你係舊住客..失敬! :pig9 :pig9

我未去過,我驚我一去之後,會年年都去....到時就大件事...(荷包大件事)

回覆 1# 的帖子

:wtt12 男女同宿??
G...e...m

我都想問呢個問題............................:g13

原帖由 mike_leung 於 2008-12-17 17:59 發表
我都想問呢個問題............................:g13

係男女同房, 床同床基本冇分隔.. :g13 :g13
仲要係同 d 唔識既, 一早上床訓覺預備登山既台灣妹妹仔一齊...:g13 :g13

唔係嘛.....男女同房,仲要有唔識既人? 咁洗唔洗同一張床呀? 靚既話就...咩...姐,如果唔...就...

原帖由 mike_leung 於 2008-12-17 18:41 發表
唔係嘛.....男女同房,仲要有唔識既人? 咁洗唔洗同一張床呀? 靚既話就...咩...姐,如果唔...就...

哈哈哈!

梁 Sir, 你想講咩呀? 有相睇, 嚴格黎講, 個張係一張"長床", 上下格分別可以睡好似八個人, 你可以話係"同床"......:big_smile

原帖由 apo 於 2008-12-17 18:33 發表

係男女同房, 床同床基本冇分隔.. :g13 :g13
仲要係同 d 唔識既, 一早上床訓覺預備登山既台灣妹妹仔一齊...:g13 :g13

apo, 你隔離係台灣妹妹仔?

今次你哋唔係住塔塔加遊客中心咩 ? 果度好好多喎 ! :icon_razz

塔塔加遊客中心

我都想係遊客中心,不過今次冇份LU......都好既,今次住得唔太好,下次住好D會更加開心...