返回列表 發帖
唔該翔哥可唔可以crop第三張團體相中最右面果位阿姐個樣睇睇呀
~~~....~~~~....~~~~~

回覆 16# 的帖子

:bad_smile 有乜好睇? :beyond_endurance
G...e...m

依家 d 相機變左 X 光機, 可以 crop 任何部位放大黎睇...:icon_twisted :icon_twisted

回覆 18# 的帖子

乜以前唔得咩?
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 bug 於 5-1-2009 20:20 發表
唔該翔哥可唔可以crop第三張團體相中最右面果位阿姐個樣睇睇呀

放到極限……

阿bug真係好眼力

繼續放相……
應用戶要求, 部份用戶之照片已被加上遮罩~ (管理員)

BBQ

白果大王手上之腐竹白果糖水

終於有野睇……月球……

陳校長講座

有小動物行過

早餐之前既早餐

早餐之前既一餐叫宵夜

原帖由 TC_owl 於 2009-1-6 01:17 發表

放到極限……

[quote]原帖由 bug 於 2009-1-6 10:55 發表

:beyond_endurance 不笑係咪想死, 洗唔洗咁積極呀? 我都無放你地樣衰衰果 d 相上黎...:g9

G...e...m

對唔住...好,我自己撼頭埋牆啦

原帖由 bug 於 2009-1-6 11:31 發表
對唔住...好,我自己撼頭埋牆啦

:wtt12 要將你......變埋公公~~:g13 :beyond_endurance
G...e...m

原帖由 Gem 於 2009-1-6 11:36 發表

:wtt12 要將你......變埋公公~~:g13 :beyond_endurance
變埋公公!!!有人不放過你!
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 daniel 於 2009-1-6 12:27 發表
變埋公公!!!有人不放過你!

:g13 :g13 唔通係.............佢家人?:g5
G...e...m