返回列表 發帖

荔枝莊小塘營四圍影 (多圖)

:g5 :g5

你就好啦~ 第一次去就遇上好天~ 我去親都陰天....:u_01
乜果幾隻牛咁瘦0既?:g8
聽講好似有個樹人出現喎?:g13

G...e...m

樹人?:g13

樹妖就聽過...... 好似小倩咁正架... 可惜遇唔到~ :g15 :g15

[quote]原帖由 apo 於 2008-12-10 23:57 發表

:wtt12 王祖賢係倩女, 姥姥先係樹妖...
:u_17 唔通, 你果晚遇到樹妖姥姥, 黑得滯以為遇到倩女??:g18 :u_07 :u_07 :u_07

G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-12-11 00:02 發表

:wtt12 王祖賢係倩女, 唔係樹妖喎~ 姥姥先係樹妖...
:u_17 唔通, 你果晚遇到姥姥, 黑得滯以為遇到倩女??:g18 :u_07 :u_07 :u_07

唔識分...以為係妖都靚......:g18 :g18

原帖由 Gem 於 2008-12-10 23:44 發表
你就好啦~ 第一次去就遇上好天~ 我去親都陰天....:u_01
乜果幾隻牛咁瘦0既?:g8
聽講好似有個樹人出現喎?:g13
你係邊度聽講有個樹人出現??????
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 daniel 於 2008-12-11 01:27 發表
你係邊度聽講有個樹人出現??????

:bad_smile 咪起 HKAS 度睇到聽到咯~ 仲有埋相添喎~~ :u_18
你無留意?:hit4 :hit4 :hit4
G...e...m

果晚我都著唔夠衫,凍到死...影到差不多兩點就返房訓....費事又整病自己

原帖由 Gem 於 2008-12-11 10:00 發表

:bad_smile 咪起 HKAS 度睇到聽到咯~ 仲有埋相添喎~~ :u_18
你無留意?:hit4 :hit4 :hit4

你有留意睇到HKAS網頁!:u_17
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

果晚我就俾李瑞均生嚇死, 在16吋天台頂上慢慢打橫行, 你話似唔似見鬼啦!

原帖由 apo 於 2008-12-10 23:57 發表
樹妖就聽過...... 好似小倩咁正架... 可惜遇唔到~ :g15 :g15

係聶小倩又唔錯喎

原帖由 向問天 於 2008-12-11 22:18 發表

係聶小倩又唔錯喎

咁咪即係遇到.....
G...e...m

原帖由 pauline 於 2008-12-11 18:34 發表
果晚我就俾李瑞均生嚇死, 在16吋天台頂上慢慢打橫行, 你話似唔似見鬼啦!

哈哈! 睇黎今次好好玩啊! 仲有無多d 笑料呀?