返回列表 發帖

決定去馬,吹雞

除非下大雨,明天一於去打蝶:u_11 TPK 或 FY。
我大約1300hour到大埔墟或太和火車站:u_22
想一齊去,明天1100hour前pm我要手電,到時再聯絡
1300hour準時,逾時不候﹗

可惜我約左 friend 去行山, 無得跟 B 哥再去 FY 添.  

乜你同我去過FY架,我唔記得tim,年紀大咗,真冇用:u_16

俚張係上次影架, 都差唔多成年前啦 !  :icon_razz

我都想去,但係去唔到

原帖由 cam 於 2008-2-23 23:41 發表
俚張係上次影架, 都差唔多成年前啦 !  :icon_razz

我知你係邊個啦﹗
我真笨,應該一早就知啦:u_16

冇人去,唯有單挑出發。:u_11
可以再瞌一瞌先,遲d冇所謂:u_03

原帖由 passerby-b 於 2008-2-24 11:17 發表

我知你係邊個啦﹗
我真笨,應該一早就知啦:u_16

你真好記性. :icon_cool

唔係好記性,係睇咗你其他作品至知啫:hw1

原帖由 passerby-b 於 2008-2-24 11:19 發表
冇人去,唯有單挑出發。:u_11

好型咁孤身上路:u_11
終於食白果:u_16

回復 10# 的帖子

食白果個樣都仲保持得好型喎~!! :u_11
G...e...m

回復 11# 的帖子

你讚我定踩我呀:bad_egg
唔好迫我出手喎:beyond_endurance

回復 12# 的帖子

嘩~ 做乜攞左我把"善良之刀"出來呀?:g2
嗚....讚你型仔都要斬?
G...e...m

暴力係解決唔到問題的,俾0的愛心喇:hs2

雖然食咗白果,好彩都唔係好大粒:u_14
d隻雀我跟咗佢好耐,影咗幾十張,冇張掂:u_16 d張夾硬um咗放出泥:u_19
想知道係唔係common tailor bird:u_15

Q Common Tailor Bird_MG_8813.jpg (127.44 KB)

Q Common Tailor Bird_MG_8813.jpg