返回列表 發帖

台灣清境觀星 (30/06 至 03/07/2011)

日      期  :  6月30日至7月3日  (四日三夜)   

地      點  :  台灣南投清境觀星園

交      通  :  乘華信航機飛台中轉乘中巴往清境觀星園 (約高2,100米)

費      用  :  預計港幣3,000.元 (多除少補) (保險自備)

名      額  :  15人 (即日起接受會員及親友報名,額滿即止)

報      名  :  請與鄧銳禎聯絡,電郵地址: a.tangyuiching@gmail.com

今次我參加得啦!陳元任一位

Me too (x 1)

Raymond Tse

Apply first. Need to confirm later.

Apply..... Need to confirm later

多謝各位支持是次觀星活動,在短短一星期內,已收到十五位朋友參加,
為免有部份朋友因考慮安排假期,未有報名,現决定將人數增至二十位,
希有意參加者,可先行報名,如人數超出此數,列為後補,待有因事退出,
可順序補上,至於行程細節,稍後再作公佈

各位已報名6月30日至7月3日清境觀星啲朋友,如確定參加,請將英文姓名(必須與護照相同),性別,電話 於4月28日前 電郵到

a.tangyuiching@gmail.com 己便登記購買機票及預訂觀星園房間,機票暫定港幣2,300.-,多除少補,其他交通及住宿費

到台後用台幣繳付,航機資料如下:

30/06   華信  AE1820  10:10 am  出發  11:40 am 抵台中

03/07   華信  AE1821  16:45 pm  出發  18:20 pm 抵港

將訂於5月初購買機票,會用電郵通知大家繳費方法,如有問題,請電郵告知

回覆 7# 的帖子

如果有機會去開台灣, 好想去台北探下黑枕之家...

回覆 8# 的帖子

請問現在有冇兩個位呢? 如果有, 我和太太商量下先. Thanks.

原帖由 billy 於 2011-4-15 10:30 發表
請問現在有冇兩個位呢? 如果有, 我和太太商量下先. Thanks.

不如你商量好左先啦...因為要同民宿果邊留房, 如果留左床又減人數佢會做少好多生意.....
留房仲難過搵機票...

一於以收錢作實!

原帖由 apo 於 2011-4-15 10:47 發表

不如你商量好左先啦...因為要同民宿果邊留房, 如果留左床又減人數佢會做少好多生意.....
留房仲難過搵機票...

一於以收錢作實!

好吧. 等我地今晚商量好再決定. Thanks.

tang,

sorry! 決定上陰拿山. 請取消我位. 謝謝!