返回列表 發帖

巴黎美術館之旅~

呢度實在太多戾氣, 不如睇下畫, 令身心安寧...

晨曦

奧賽美術館, 藏有好多印象派畫家0既作品

臨摹雷諾亞名作"盛宴"~

巨型畫作~

G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-31 07:23 發表
:bad_smile 奮戰到底~

繼續啦!繼續啦!繼續啦!

回復 36# 的帖子

:bad_smile 奮戰到底~
G...e...m

D相又幾有睇頭喎!繼續啦!:g14 :g12 :g12

原帖由 Betty 於 2008-1-31 00:02 發表
唉...唔該兩位, 唔好鬥喇......

仲有好多相要 post? 真係唔知係咩網!
仲有好多相250Gx3

唉...唔該兩位, 唔好鬥喇......

仲有好多相要 post? 真係唔知係咩網!

原帖由 Gem 於 2008-1-30 23:58 發表
相係有好多, 但我無佢咁多時間....今個月讓佢咯啦, 好女不與男鬥~:i_have_no_idea

G...e...m

回復 31# 的帖子

相係有好多, 但我無佢咁多時間....今個月讓佢咯啦, 好女不與男鬥~:i_have_no_idea
G...e...m

原帖由 Betty 於 2008-1-30 23:54 發表

哈哈! 咁妳快 d post 相啦! 如果唔係, daniel 就快放哂佢喺歐洲影既相而唔俾妳放添! 睇你地兩個鬥得幾耐!

仲有澳洲、美洲、杭州、蘇州仲有................。:g8

原帖由 Gem 於 2008-1-30 23:50 發表
我俾人踩埸呀... :pig3

哈哈! 咁妳快 d post 相啦! 如果唔係, daniel 就快放哂佢喺歐洲影既相而唔俾妳放添! 睇你地兩個鬥得幾耐!

有睇!:g1

唉,鬥埋聽日佢地應該會消失一段時間架喇(因為已大傷圓氣)...:misdoubt

無眼睇...:g20

G...e...m