返回列表 發帖
真的開心, 可以來打下蝶, 吹下水, 星期六來BBQ 後, 星期日想去坐下西鐵出尖東. 今個星期真係正! 好多人!!!

回覆 156# 的帖子

大王買哂啦,請埋我哋食u_24 u_23 u_24 u_23

我呢邊都有間大尾督燒烤王, d 食物都 ok  架, 如有需要我都可以幫手買 d 食物.

回覆 154# 的帖子

你剛剛做完手術,唔好拎咁多野啦,我可以同Vivian一齊去買
http://blog.yahoo.com/puppymic

地图呀..地图呀.........

Mike Sir .. no problem la... call you that time...
其实如果V 姐太奔波...不如我係出車时去粉岭街市買BBQ 肉类....

*  不过唔好耍我買晒全部...抽死我...:big_smile

http://edwinstudio.blog.sohu.com/

回覆 152# 的帖子

可否提供經絳度俾 GPS 導航....

日期:15/08/2009
地點:西沙路,田寮村
時間:下午三時
參加者:
1.  Vivian & Ching
2. Mike Sir (or X2)
3. Hooooon
4. Billy (or X2)
5. FatPang
6. B哥
7. Daniel X 2
8. Puppymic X 2
9. APO
10. Simonii
11. Beatrice
12. Cosmos X3
13.  Cam
14. 水哥
15. Schindler
16. Erica
17 Yoshiek51
18. Mei~~! + 1   
19. Raymond_TSE
20.Wil.

大家可於馬鞍山(中途站)及大學火車站(總站)
坐小巴807K或807B前來,
馬鞍山小巴站位於馬鞍山公園前

又或於馬鞍山或沙田坐巴士299來

大家要在西沙路,大洞村落車,過馬路,沿村路直入
或在鞍馬山或烏溪沙馬鐡站打的來,

有車人仕可否順道接部份人來呀?
請講出你於何處及何時出車

因天氣太熱,大家可帶條毛巾來
請大家盡量穿涼鞋嚟,入屋出屋都方便d

:g19 :g19

色水好靚呀... 不過新疆口味唔係太岩我... 我都係鍾意日本醬油味果隻, 好似燒秋刀魚咁既味....

Hope you all don't mind my being nosy, just want to recommond my way of fish BBQ learn from Xin Jiang last year, all you need to use are just salt, cumin and paprika, mix them all and spread on the fish or whar ever you like to eat, and it taste real good!

好唔好係頭一頁,或某一頁,再總結一下如下資料:
參與者
集合時間
集合地點
日程
要預備d乜

食物方面,應要Hooooon 去阿車到買部份
遲少少話你知要買甚麽

原帖由 vivian 於 2009-8-9 22:53 發表

我會十一,二點响馬鞍山,你睇睇可唔可以會合到,或你可先攞一樽先,下次有機會再攞另一樽比你,你未唔使攞返中環囉

一樽同兩樽一樣,過關時搜到,你估我可唔可以使佢哋相信dd唔係葯來吖:u_16

原帖由 passerby-b 於 2009-8-9 22:32 發表

我想早d到,攞咗嗰兩樽丸先,仲要拎佢哋番中環先再來過

我會十一,二點响馬鞍山,你睇睇可唔可以會合到,或你可先攞一樽先,下次有機會再攞另一樽比你,你未唔使攞返中環囉

原帖由 puppymic 於 2009-8-9 22:49 發表
梗係啦,你都唔燒野食既,上次去Billy度你都淨係話要碟菜,其它乜都唔使.......

不過出前一丁加菜真係幾好味

不如出前一丁大餐!仲要米埔成記新鮮菜,不過好似無種了。