返回列表 發帖
原帖由 Mei~~! 於 2009-8-9 19:44 發表
Vivian 姐....多谢关心...
家陣傷口有D发炎...不过应该照來BBQ la...
我揸車去,会6pm到OK ma ?

我果边有飲品批发商,$56 x24罐可乐...其他乜牌子都有..你地话事想飲乜....

整个Google 地图睇下好冇..???

Edwin ...

唔好夾硬來呀,如果有咩唔舒服就要透多d啦

可樂唔該到zero,我怕我就來糖尿啦:u_17 :u_17

如果只係燒烤包,炭另買,咁我一個人都可以取到。
阿車燒烤店老細話,食物和配件可以加減,但我都認為大路為主。
APO要食魚,佢係貓?

回覆 109# 的帖子

我都贊成買燒烤包,Vivian 我可以同妳去去馬鞍山街市買D其他野,例如:粟米,菇,魚之類 (apo 話食魚),不過咁就要有人幫手去元朗買燒烤包,二十幾人既份量都唔輕......
http://blog.yahoo.com/puppymic

原帖由 Mei~~! 於 2009-8-9 19:44 發表

我果边有飲品批发商,$56 x24罐可乐...其他乜牌子都有..你地话事想飲乜....

Edwin ...

車埋我得唔得? share返車費....

剛才專程去元朗食飯和去阿車問價,有以下BBQ包價目:
BBQ pack.jpg

如果找不到BBQ送貨,我建議每人一個燒烤包,然後再加少少食物,例如:粟米,菇類等。
老細話要早兩日訂。

回覆 107# 的帖子

好呀!咁你負責買食品啦
買d可乐呀,檸檬茶,維他奶呀乜都好
七喜...我自己買好了

Google 地图好呀!:u_15

Edwin
http://edwinstudio.blog.sohu.com/

回覆 105# 的帖子

ok! 咁遲D電聯再約實時間地點
http://blog.yahoo.com/puppymic

回覆 104# 的帖子

我要買野,响馬鞍山等你啦!

回覆 101# 的帖子

1:00pm黎到ok嗎?如果有需要可以再早D,我無乜所謂,要唔要陪妳去買野?

我想係馬鞍山搭的士入到妳屋企,妳pm個地址俾我啦

原帖由 vivian 於 2009-8-9 17:15 發表
mei哥
你無野啦話?嚟到呀嗎?

各位:
請問边位會渣車嚟?
渣車的fd,可否帶d摺櫈嚟呀,我現有約十五張左右

Hooooon
你可否叫你的賓賓幫手醃部份燒烤食物,你來的時候先帶來
因雪櫃唔夠大

APO
你是否可以去買飲品呀?
在馬鞍山的 ...

我個印印未玩過BBQ,我怕唔好食,如果唔介意我去元朗施培記買製好的,或車阿車,味道都算好OK。
但我建議,可以分開買,例如一位買雞翼及雞扒,另外買腸仔類,又有豬和牛扒等等,
因為一個人負責會好難預算和買東西。

原帖由 vivian 於 2009-8-9 17:15 發表
mei哥
你無野啦話?嚟到呀嗎?

各位:
請問边位會渣車嚟?

Hooooon
因雪櫃唔夠大

APO
你是否可以去買飲品呀?
在馬鞍山的 ...

如果我渣住架車就唔入屋村搵位泊了...我呢邊有三間入油站, 基本上米同生油都可以買得到....

mei哥
你無野啦話?嚟到呀嗎?

各位:
請問边位會渣車嚟?

Hooooon
因雪櫃唔夠大

APO
你是否可以去買飲品呀?
在馬鞍山的利安村,有間叫佳寶的超市,盒裝飲品都幾平,約$12有六盒,你來的時候順道去買就可以了

Cam & Mandy
兩位是否可以早少少到啦?幫幫手

還有其他工作,但現時想不到,諗到再請大家幫手

早日康復呀!!! mei哥,保重身體呀!

原帖由 Mei~~! 於 2009-7-30 22:58 發表
lung operation finished.................:g20  waiting for off chest drain:g18

"蚊"左 drain 好快出得院架啦~ 趕得切食生豪呀~
G...e...m