返回列表 發帖
原帖由 apo 於 2008-2-1 18:16 發表

呢排天氣凍, 又冇時間同佢沖涼裝身, 佢依家成隻乞兒狗咁....:icon_sad :icon_sad

唔玩得, 都食得...咁咪可以食狗肉...:hw7
G...e...m

原帖由 daniel 於 2008-2-1 18:15 發表
我食自己,留低我!:icon_evil 唔來啦!:g9

:hw2 :hw2 做乜無啦啦情緒激動?
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-2-1 18:02 發表
帶埋你隻毛毛白狗來呀~~ :hw7

呢排天氣凍, 又冇時間同佢沖涼裝身, 佢依家成隻乞兒狗咁....:icon_sad :icon_sad

我食自己,留低我!:icon_evil 唔來啦!:g9

回復 198# 的帖子

帶埋你隻毛毛白狗來呀~~ :hw7
G...e...m

原帖由 TC_owl 於 2008-2-1 17:28 發表
Thanks!:g5
我六點放工後入,可以的話可能~"可能"~會早D閃入黎!:g14

好啊~ 計埋你果份...:hw5
G...e...m

原帖由 Mei~~! 於 2008-2-1 17:37 發表
Apo 你又唔係第一次來...可以泊車~!
你係揸車就顺便睇下過个一齐泥啦

冇問題, 我由大埔開車, 岩路可以 joint 埋, 不過我未必咁早到..

Apo 你又唔係第一次來...可以泊車~!
你係揸車就顺便睇下边个一齐泥啦

我可以渣車入來嗎? 還可以泊車嗎?

Thanks!:g5
我六點放工後入,可以的話可能~"可能"~會早D閃入黎!:g14

:hw4 咁我同白面人, Erica 一齊入來啦~
G...e...m

... file attachment cannot delete ?

你地約埋一齊三點零中到啦...唔明點泥再call 我
Gem , 我應該搞得掂~ Thanks ~

聯和墟行過去要幾耐到?

原帖由 passerby-b 於 2008-2-1 12:41 發表
有地圖重要地址,有乜居心呀:g8

:g19 :g14

唔知啊, 要睇下阿Mei~係咪要幫手1買野, 係0既我就早些去到~
G...e...m