返回列表 發帖
借人地0既相post...:rockn_roll

四子王旗會議- 2.jpg (62.4 KB)

四子王旗會議- 2.jpg

G...e...m

我都會post,尤其2006年嗰啲。

原帖由 newcanon 於 2008-4-2 17:06 發表
呢個題目好吸引,本來想睇番多D照片,點知你地當FORUM係MSN咁玩......
有D比人老點o既感覺。

哈哈哈! Canon, 你唔係唔知依度既規矩麻 - 宗旨係亂講野, 好聽d 叫"暢所欲言", 有野即刻講出黎. :big_smile

個個 topic 係咁架啦, 離哂題好閒. 慢慢就慣架喇.

遲些我都 post 返內蒙相與大家分享, 很懷念.

呢個題目好吸引,本來想睇番多D照片,點知你地當FORUM係MSN咁玩......
有D比人老點o既感覺。

咁近愚人節,嚫晒你啦!:g14
恭喜!恭喜!:hs2 :hs1

回復 61# 的帖子

恭喜,好快有豬豬食

原帖由 carolchau 於 2008-4-2 14:40 發表

Thankyou, a smart boy~~:u_07 :u_07 :u_07

禽日米涼話呢度有兩個會員要拉埋天窗, 原來你有份呀??? 恭喜晒喎....有無餅食呀???

原帖由 bug 於 2008-4-2 14:13 發表

無端端講星座,果然係有古怪,擺明想提大家恭喜你啫
恭喜、恭喜:hs2 :hs2

Thankyou, a smart boy~~:u_07 :u_07 :u_07

原帖由 carolchau 於 2008-4-2 02:11 發表

哈哈哈...我係典型白羊座既人,係好易衝動架~~~:u_07 :u_07 :u_07

無端端講星座,果然係有古怪,擺明想提大家恭喜你啫
恭喜、恭喜:hs2 :hs2
~~~....~~~~....~~~~~

白面人用每小時44個post把「冠軍」們甩開

原帖由 bug 於 2008-4-2 08:57 發表

今日對白面人來說都係「過時過節」? (facebook見到的:u_18 )慶祝之餘 唔好「衝動」啊:u_17
唔怪得佢咁high啦,個零鐘內打成44個post,發帖密度不輸於「冠軍」們:g17 ...

I am a smart girl ma:u_07 , I would not 「衝動」when 過時過節~~~:u_22

原帖由 Gem 於 2008-4-2 10:33 發表
:hs8 恭喜恭喜~!! :hs2

Thankyou Chu Chu~~_2

回復 54# 的帖子

:hs8 恭喜恭喜~!! :hs2
G...e...m

原帖由 daniel 於 2008-4-2 02:15 發表
衝動!過時過節就唔好啦!又其情人節聖誕平安夜 會攪出人命。:u_07

今日對白面人來說都係「過時過節」? (facebook見到的:u_18 )慶祝之餘 唔好「衝動」啊:u_17
唔怪得佢咁high啦,個零鐘內打成44個post,發帖密度不輸於「冠軍」們:g17
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 carolchau 於 2008-4-2 02:46 發表

我唔係隨便既人~~:u_17 :u_17 :u_17

明白!明白!明白!你想隨便都無咁易啦!身邊無X無勿.:g16 :g12 :g3 :g4
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。