返回列表 發帖
原帖由 apo 於 2009-4-7 17:57 發表

依家仲有冇人去舞廳跳舞架??? 小姐唔係淨識得坐大脾架咋咩?
細路果陣成日以為大人俾錢入舞廳係為左搵人教跳舞...

嗱﹗嗱﹗嗱﹗大王,dd係你講架,我一向係以為上舞廳係坐吓,傾吓計,飲吓酒,聽吓歌咁咋:g11 :g11
你要做d俾人拉去坐花廳ge嘢,貴客自理呀
仲有呀,大王﹗不如你講吓你上舞做d乜,會俾人拉去坐花廳,等小民等有所警惕呀:g11 :g11

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

笑到合唔到口

:u_07 :u_07 :u_07 :u_07

原帖由 passerby-b 於 2009-4-7 17:35 發表

大王,你唔係呀,諗個咁ge理由就想推我哋:g19
舞廳唔係要來坐,跳吓舞,飲吓酒ge咩,咁都要坐花廳
大王,你去舞廳做乜呀,要俾人請入花廳:u_18 ...

依家仲有冇人去舞廳跳舞架??? 小姐唔係淨識得坐大脾架咋咩?
細路果陣成日以為大人俾錢入舞廳係為左搵人教跳舞...

原帖由 apo 於 2009-4-7 17:28 發表

我咁黑仔....我驚帶你去舞廳遇著掃場可能會攪到你要 "坐花廳" 呀..

大王,你唔係呀,諗個咁ge理由就想推我哋:g19
舞廳唔係要來坐,跳吓舞,飲吓酒ge咩,咁都要坐花廳
大王,你去舞廳做乜呀,要俾人請入花廳:u_18

原帖由 passerby-b 於 2009-4-7 17:25 發表

小民不才,真係未住過,花廰不坐,大王倒不如組團帶小民等去坐舞廳,大王負責一槪費用,小民等亦可替大王解悶:g11 :g11

我咁黑仔....我驚帶你去舞廳遇著掃場可能會攪到你要 "坐花廳" 呀..

原帖由 apo 於 2009-4-7 17:15 發表

咁黑心!!! :pig10 :pig10 :pig10 :pig10
入住花廳都要排隊申請架!!! 你估想入就有得入咩???? 你住過未架???

小民不才,真係未住過,花廰不坐,大王倒不如組團帶小民等去坐舞廳,大王負責一槪費用,小民等亦可替大王解悶:g11 :g11

組團探花廳!:u_03
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 passerby-b 於 2009-4-7 17:07 發表
乜你唔係俾人"的"咗去坐花廰食政府飯咩,仲洗乜粗心呀:g18 :g18

咁黑心!!! :pig10 :pig10 :pig10 :pig10
入住花廳都要排隊申請架!!! 你估想入就有得入咩???? 你住過未架???

回覆 1# 的帖子

乜你唔係俾人"的"咗去坐花廰食政府飯咩,仲洗乜粗心呀:g18 :g18