返回列表 發帖
原帖由 bug 於 2008-1-21 22:40 發表

原來YOSHI講的是G9...你見我都唔知佢UP乜,就知唔係啦:g2

我只係為了買返部夠輕又做到我現在部300D + KIT LENS做唔到的東西的機,唔係乜新MODEL,所以BETTY你問錯人啦:g2 ...

吓, 你話 Canon 機, 又細部....邊隻呀? 影到月光!!! :i_have_no_idea

係呀, 上次去東平洲, 肥彭都口話影月光好 sharp. 不過唔細架部機...:misdoubt

原帖由 Betty 於 2008-1-21 22:34 發表

G9 啦緊係!!!! :big_smile

原來YOSHI講的是G9...你見我都唔知佢UP乜,就知唔係啦:g2

我只係為了買返部夠輕又做到我現在部300D + KIT LENS做唔到的東西的機,唔係乜新MODEL,所以BETTY你問錯人啦:g2

唔係, 960 無15秒曝光. G9 啦. :big_smile

原帖由 bug 於 2008-1-21 22:27 發表

咁不如你講你部係乜啦
我唔多識DC仔的,你咁寫我估唔到呀...:g2

阿Bug 咁講, 即係 960?

月光都影到幾清楚啊...

原帖由 bug 於 2008-1-21 22:27 發表

咁不如你講你部係乜啦

Canon G9, 今日出旺角同灣仔都無晒行貨, 所以買咗水貨, 最art錢係防水housing, 我唔見咗2隻牛

好易估姐! :bad_smile

原帖由 yoshi2k51 於 2008-1-21 22:16 發表

豬狗 + 潛水housing == art錢
bug少是什麼牌子?

G9 啦緊係!!!! :big_smile

阿 Bug 果個係唔係 G9 呀? :big_smile

回復 10# 的帖子

咁八卦,不如快0的繼續貼你東平洲0的相啦...

你地都知我睇緊有咩最新最快最細既相機用黎"打人"啦, 快講下你地玩新 DC 既心得. :big_smile

係喇, 你地兩個係咩 model! :big_smile

原帖由 yoshi2k51 於 2008-1-21 22:16 發表

豬狗 + 潛水housing == art錢
bug少是什麼牌子?

咁不如你講你部係乜啦

原帖由 bug 於 2008-1-21 22:24 發表
CANON呀...
個售貨員又同我講,部機冇得控制曝光...但我其實都查過佢可以15秒曝光...回來試真是有的:g2
佢係唔係想我買第二隻牌子....

不如問埋, 是什麼model?