返回列表 發帖
原帖由 passerby-b 於 2009-8-15 23:30 發表
大王如果肯車我去上水火車站,我都可以咁夜走喎_2

你都冇叫我...叫我一定效勞..   大埔站我實經過...

大王如果肯車我去上水火車站,我都可以咁夜走喎_2

原帖由 passerby-b 於 2009-8-15 22:43 發表
我點半唔洗就番到屋企啦,你哋散咗未呀_2

接近十一點收場, 我都返到屋企了...

辛苦晒 Vivian 同阿 Ching 預備食物同埋執野打掃.

我點半唔洗就番到屋企啦,你哋散咗未呀_2

原帖由 puppymic 於 2009-8-15 00:46 發表
咁我照帶個冰箱黎啦,聽日妳幾點會係馬鞍山?我搭馬鐵黎啱唔啱?

你十二點到就好了,馬鐵啱

原帖由 vivian 於 2009-8-15 00:42 發表

真可惜:u_13

真係sorry 呀
志在參與啦, 來到同大家吹下水都好開心~
:pig9

回覆 255# 的帖子

咁我照帶個冰箱黎啦,聽日妳幾點會係馬鞍山?我搭馬鐵黎啱唔啱?
http://blog.yahoo.com/puppymic

原帖由 simonii 於 2009-8-15 00:40 發表
sorry, 我有d 事做, 唔會食晚飯, 我會大約3點半到, 吹陣水就走
可以預少我一個食野
:pig3 :pig3 :pig3

真可惜:u_13

或者,我同puppymic去7/11買

sorry, 我有d 事做, 唔會食晚飯, 我會大約3點半到, 吹陣水就走
可以預少我一個食野
:pig3 :pig3 :pig3

原帖由 puppymic 於 2009-8-15 00:27 發表
咁7-11既冰可唔可以食用架,可以咪加落d飲品度

我估你去茶餐廳飲既凍飲都唔會好得幾多....

回覆 251# 的帖子

咁7-11既冰可唔可以食用架,可以咪加落d飲品度
http://blog.yahoo.com/puppymic

回覆 250# 的帖子

算啦,d飲品要遲到,都唔夠涷

其實我本來可以順路接埋其他同好, 可惜臨時有 "電器" 壞左聽朝會先出深水步睇下買唔買到部替換, 可能會遲少少先入到黎, 同埋祗可以幫手買炭, 幫唔到去買冰粒了..

原帖由 wil 於 2009-8-14 22:17 發表
i don't have a car...... :g2 :g2
seems that i heard that it's somehow near to a KCR station . . .

烏溪沙站最近我屋企,但你要行出翠擁華庭會方便有taxi,約$3x左右,有無朋友會坐taxi嚟,可以約wil 在烏溪沙站等