返回列表 發帖
原帖由 Gem 於 2008-1-10 11:03 發表
行少少路都懶..:misdoubt  咁環島遊咪----> :pig6 唔怕, 我會幫你call 直昇機~:hw5

環島遊的時候不會帶著那些重型行李吧:g2

唔知點解, 每年天氣都會唔多好.. :i_have_no_idea  咁就當去遠足旅行咯~ :g16
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-10 11:03 發表
行少少路都懶..:misdoubt  咁環島遊咪----> :pig6 唔怕, 我會幫你call 直昇機~:hw5

講下講下好快就到星期六... :g14
:g5
:g5

G...e...m

懶嘛:pig5 而且上次真係整到要兜唔少圈,天橋的斜路封了迫人拖喼都要行樓梯,行人路呢度封0個度封,好討厭:pig6 帶重型武器的LCS更不幸走錯路迫著在馬路上行:pig8

不少, 果段路都唔算長呀~ :hw2 若果無拎重野,行過去好快啫~可以慳番小巴錢呀~
G...e...m

上次去荔枝莊才知道有小巴從沙田火車站/科學園出發經過馬料水碼頭(一向冇留意:g2 );而碼頭一帶整路整到九彩,帶得多0野的話由大學站步行去很不方便。

咁有冇人想由沙田火車站搭小巴去碼頭啊?

我估...帶部G9去算.....好天d就帶多d,唔好天,就一定淨係帶部DC去算..

原帖由 mike_leung 於 2008-1-9 10:32 發表
我反而煩緊帶d咩鏡去好...天氣又多數唔太好....如果帶太重,又要成日跟身...仲有三日時間諗下...

梗係帶 D3 + 500/F4 啦!! :icon_twisted

我就只會帶部 DC仔去影下人,影下石頭...其實係乜都影一餐.. :pig2
G...e...m

啊...咁就睇下你自己今次影咩啦.

我反而煩緊帶d咩鏡去好...天氣又多數唔太好....如果帶太重,又要成日跟身...仲有三日時間諗下...

原帖由 Gem 於 2008-1-9 09:47 發表
我地住0既士多有即煮麵食,又有紅豆冰,連炒野都有(唔知今年有無), 仲有唔同0既樽裝飲料呀~唔算太差啊~:g11  

妳都識得講話唔知今年有無! 咁啦, 大家最好帶多d 食物, 多左既大家分享呀, 開一個大食會都唔錯!

原帖由 mike_leung 於 2008-1-9 07:56 發表
咁....我都要帶定幾個包去....

無錯喇, 帶多無防呀, 多左既可以分俾人食, 功德無量! 多...永遠唔會話多!

回復 51# 的帖子

我地住0既士多有即煮麵食,又有紅豆冰,連炒野都有(唔知今年有無), 仲有唔同0既樽裝飲料呀~唔算太差啊~:g11
G...e...m