返回列表 發帖

回復 39# 的帖子

:hw7 :hw7
G...e...m

回復 50# 的帖子

我起沙田去流浮山, 車程時間仲耐過去台灣.....:g2
有無快些0既途徑? :pig2
我又想去埋影野啊~ :bad_smile

G...e...m

原帖由 hooooon 於 2008-3-11 23:17 發表
去不到,因為要全家去日本五天親子團。:g20

你又好啦,有得去日本旅行:u_18 ~

去不到,因為要全家去日本五天親子團。:g20

活動決定本星日! 報名請早, 交通費自備, 半日團會去尖鼻咀或白泥祗選其一, 食晚飯預每位百五至二百倒啦, 我自己經濟麻麻地, 唔好食咁豪~ 各位要食飽魚就另外叫啦..

會員          半日   /       全日  /         晚飯       集合地點  
------------------------------------------------------------------
APO                             ok               yes        元朗恆香
白面人       ok                                  yes        流浮山
GEM 姑     ok                                  yes        流浮山
Yoshi         ok              到時定         yes        到時定
Bug           到時定                            yes       到時定

原帖由 bug 於 2008-3-11 23:01 發表
報名先...不過出camp後去全日團行程好像太豐富,去半日上午又不知做甚麼好,睇0下其他人點先

會員          半日   /       全日  /         晚飯       集合地點  
------------------------------------------------- ...

要入觀星營喎....

我咪已經yes 0左晚飯囉:just_out
~~~....~~~~....~~~~~

Oh...當我無講過野啦...:u_14

Bug少,你唔去食海鮮咩?:u_17

活動決定本星日! 報名請早, 交通費自備, 半日團會去尖鼻咀或白泥祗選其一, 食晚飯預每位百五至二百倒啦, 我自己經濟麻麻地, 唔好食咁豪~ 各位要食飽魚就另外叫啦..

------------------------------------------------------------------
APO                             ok               yes        元朗恆香
白面人       ok                                  yes        流浮山
GEM 姑     ok                                  yes        流浮山
Yoshi         ok              到時定         yes        到時定
Bug           到時定       到時定          yes        到時定

報名先...不過出camp後去全日團行程好像太豐富,去半日上午又不知做甚麼好,睇0下其他人點先

Yoshi          ?                ?                  ?           ?
Bug             ?               ?                  yes           ?
~~~....~~~~....~~~~~

唔知入唔入到嘉道理,我在waiting list, 所以無咁快知半日定全日

原帖由 apo 於 2008-3-11 22:50 發表

到時如果就到時間可以一齊入白泥啦.. 咁豬姐呢? 你地最好一齊啦..你可以搭西鐵入天水圍, 再去流浮山, 咁會好快就黎到..

我怕要你地等我嘛_1 ;豬大嬸:u_03 ?佢都應該係半日團團友呀:u_05 ~~

報名去流浮山食海鮮(日期:今個星期日 ???):
1. 白面人
2. Gem姑
3. Yoshi

原帖由 carolchau 於 2008-3-11 22:47 發表
APO,咁你預我淨食飯先啦~~:u_22

到時如果就到時間可以一齊入白泥啦.. 咁豬姐呢? 你地最好一齊啦..你可以搭西鐵入天水圍, 再去流浮山, 咁會好快就黎到..