返回列表 發帖
回復  DTS-ES

我呢D 絕証無錢無得医,都系返去揾翠翠算 la...........
L-mike 發表於 2012-8-10 17:29

又去影翠翠? 去左幾次都見唔到佢 "坐蓮"...  又冇位 set 腳... 又多虻咬手攪到大熱天時都要著長袖衫帶手套...
好在果度有又靚又就腳洗手間同美味餐廳...

回復 252# DTS-ES

我呢D 絕証無錢無得医,都系返去揾翠翠算 la...........

你去到個場放低支炮嚇下佢地咪會俾藥你退燒咯!!
apo 發表於 2012-8-10 15:30

我驚我果一枝都 5 夠行出個鬥口喎
大王有咁多枝,借住幾枝來洗洗先.........

回復 244# L-mike

立即去影音展睇大夫

fatpang ching 太睇得起小弟 la,我呢D正一死竅鬼,係夠$買果一粒止燒藥, so 咪 驚買錯 law!

聽 ...
L-mike 發表於 2012-8-10 15:19

你去到個場放低支炮嚇下佢地咪會俾藥你退燒咯!!

L-mike Ching都係驚買左太多唔合用既藥,我就驚冇錢買藥!!
fatpang 發表於 2012-8-10 15:02

fatpang ching 太睇得起小弟 la,我呢D正一死竅鬼,係夠$買果一粒止燒藥, so 咪 驚買錯 law!

聽講呢度無米派喎,大王幾時開倉 ah ...............

應該係 "俾 cash" 收少D D

不過方間咁多藥,我物都5識,我警驚变左藥石亂投医姐 ......... ...
L-mike 發表於 2012-8-10 14:40

L-mike Ching都係驚買左太多唔合用既藥,我就驚冇錢買藥!!

家陣公司搬左落中環重大獲,定力少 D 都死.......

發燒就簡單啦... 去多 d 發燒展場搵真正大夫醫理...
記住帶夠診金呀!!! 通常俾 cash 會快好 d...  ...
apo 發表於 2012-8-10 14:09

應該係 "俾 cash" 收少D D

不過方間咁多藥,我物都5識,我警驚变左藥石亂投医姐 .........

回復  apo

咁發燒呢  (潛在中),有無得医?大王(夫)!
L-mike 發表於 2012-8-10 14:02

發燒就簡單啦... 去多 d 發燒展場搵真正大夫醫理...
記住帶夠診金呀!!! 通常俾 cash 會快好 d...

回復 242# apo

去年 hifi 展見佢地有擺 counter ,任試,今年都應該 5 例外,就在 今明後 3 天........

回復 241# apo

咁發燒呢  (潛在中),有無得医?大王(夫)!

有冇邊位大佬聽過 Sennheiser 隻 HD598 呀?  ohm 數低 d 易推 d, 聽講高段開揚 d, 價錢又平 d, 又用細插..
...
apo 發表於 2012-8-10 12:58

我得次一級558
音場闊,低音足,細節很好。但人聲與高音比較薄弱。

有冇邊位大佬聽過 Sennheiser 隻 HD598 呀?  ohm 數低 d 易推 d, 聽講高段開揚 d, 價錢又平 d, 又用細插..

大王原來識摩機 ga,以後有物頭暈身兴揾你得 5 得先.........
L-mike 發表於 2012-8-10 12:52

頭暈要看醫生.....