返回列表 發帖
我今晚成晚嚮度搞部 CD player 換 opamp ic 進補…搞咗一大輪都係換番原來果四粒…

...
apo 發表於 2012-8-9 23:18

大王原來識摩機 ga,以後有物頭暈身兴揾你得 5 得先.........

回復  apo

多數唔夾
DTS-ES 發表於 2012-8-10 11:14

虛不受補... 換左肉感得滯, 唔夠骨....
可能工作溫度太高...

回復 237# apo

多數唔夾

我今晚成晚嚮度搞部 CD player 換 opamp ic 進補…搞咗一大輪都係換番原來果四粒…

你班大佬搞到我周身痕,E家又數HD650唔正
究竟想點呀?都係你哋大佬買咩我就跟啦 ...
passerby-b 發表於 2012-8-9 21:49

貴耳機要配貴擴至雙得益彰

B哥,我無話HD650唔正,只係得個headphone無可能玩得好。即係等如有FSQ但無em11/200一樣。用其他唔係唔得,只怕雙倍力氣,半份收獲。

究竟想點呀?都係你哋大佬買咩我就跟啦 ...
passerby-b 發表於 2012-8-9 21:49

買啦.... 買左唔岩 5 折讓俾我.. 或者今次由我帶你去 .....

我都覺得買HD650之前,真係要諗清楚先。

即係好似買FSQ106,但用住個GP clone的大陸mount先;要玩得盡,遲 ...
bigdr 發表於 2012-8-9 14:55

究竟想點呀?都係你哋大佬買咩我就跟啦

回復  DTS-ES

加左價!舊年好似60蚊!
fatpang 發表於 2012-8-9 17:04

大小展覽都加價

回復 229# DTS-ES

加左價!舊年好似60蚊!

即係好似買FSQ106,但用住個GP clone的大陸mount先;要玩得盡,遲 ...
bigdr 發表於 2012-8-9 14:55

我都唔知,不過我有隻 Ultrasone 既 HFI780,都幾唔錯。二千樓下,用係ipod classic都夠聲。我相信好多選擇!

走一圈先

即係好似買FSQ106,但用住個GP clone的大陸mount先;要玩得盡,遲早都係要換埋全套autoguide+EM200。

所以這刻,我都未落鎚入HD650。

請問fatpang,容易推的headphone,唔出街用,有乜介紹?
D1100/sr80i/T50p在15樓試過,唔差又唔係好好....唔識講。
Shure SRH-840在德發商場試過,有點重。
Denon D2000未見過有得賣,停產了?

其實B哥都唔一定要買HD650架喎!易推既靚聲Headphone都好多丫!出去試多幾對唔同既可能實際D。將D買DAC / head amp既錢加落去個headphone可能重著數!至少可以出到街聽!

唔係直插 USB 落 E7 既 USB? 不過, 駁 notebook 不如用大 Dac / Amp 啦..

下面個 review 有提用 E7 駁 H ...
apo 發表於 2012-8-8 15:12

我多數都係用來出街聽,如果用大DAC / AMP,我情愿聽300B + 3/5a。