返回列表 發帖
眾目葵葵下"了"鼻哥~:pig4

扮死屍污染東坪洲~:bad_egg

我要還以顏色!!!:bad_egg :bad_egg :bad_egg
Daniel的可怕真面目(好恐怖呀)~~

原帖由 carolchau 於 2008-1-14 22:23 發表 你做乜影D咁相呀???????????:pig8
大家,請相信我白面人啦:pig3 :pig3 :pig3 :pig3 :pig3 ,我係清白架~~:g10
水都唔清啦!証據確鑿,跳路黑龍江啦!永遠都係黑啦…!:g16 :g16 :g16

lay係舊石下面,仲由低影上黎,偷偷摸摸,daniel,你影緊乜呀? 你唔好話我知你影緊人地既......?!!

回復 9# 的帖子

你個Daniel:g9 :g9 :g9 !!!成日偷影我!!!:pig10 :pig10 :pig10
重要post張咁樣衰相出黎...:g20 :g20 :g20
我有你D罪證架~~:bad_egg

嘩.....好暴力呀!!!!:g20

回復 4# 的帖子

Leung sir!!!!!!!!!!!!!!:g9 :g9 :g9 :pig10 :pig10 :pig10
你做乜影D咁相呀???????????:pig8
大家,請相信我白面人啦:pig3 :pig3 :pig3 :pig3 :pig3 ,我係清白架~~:g10

原帖由 carolchau 於 2008-1-14 22:17 發表
Leung sir,張四格相好正呀:g15 ,連呀Gem個樣都變靚左:g7 ~~但......點解用張我正在發呆相架?:g18
:g3 當事人回應呀!

回復 3# 的帖子

Leung sir,張四格相好正呀:g15 ,連呀Gem個樣都變靚左:g7 ~~但......點解用張我正在發呆相架?:g18

當時人,快d出黎澄清事件啦...

原帖由 apo 於 2008-1-14 20:34 發表

嘩....使唔使標明 "家長指引觀看" 呀?? 細路睇左會唔會有樣學樣架?

講緊係................:hw9 呀!你有問題呀!又想左去...................... :g4

原帖由 daniel 於 2008-1-14 19:17 發表
興之所至,冇法啦.......船程咁內個多小時...............來啦!....來啦!:i_have_no_idea

嘩....使唔使標明 "家長指引觀看" 呀?? 細路睇左會唔會有樣學樣架?

原帖由 daniel 於 2008-1-14 19:32 發表
事後當事人訪問!
答:大件事比人映到.......................攪成咁!點見各鄉親父老呀!

所謂一白遮三醜,無事ge...無事ge

事後當事人訪問!
答:大件事比人映到.......................攪成咁!點見各鄉親父老呀!