返回列表 發帖
一於元朗等埋你地講完道理出黎一齊去啦!

原帖由 bug 於 11-3-2008 11:33 發表
今個星期我都要去camp...但「講道理」都和元朗好近,唔知有冇可能星期日出camp順便去埋? (會比較累,帶重器材的同好又會好麻煩)

係噃!今個禮拜要去Camp噃!:icon_eek

有冇可能倒轉個行程,今個星期日下午出camp去食海鮮餐(其實有幾多人會去camp?),有時間和仲有力的同好再去影雀睇日落? 好過唔知要等到幾時先攪得成:just_out

~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 carolchau 於 11-3-2008 01:00 發表
我都想去呀:u_13 ,但得星期日先得......:u_10

我都係……:u_01

今個星期我都要去camp...但「講道理」都和元朗好近,唔知有冇可能星期日出camp順便去埋? (會比較累,帶重器材的同好又會好麻煩)
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 Gem 於 2008-3-11 07:22 發表
下個星期六或日?~ :wtt12

下個星期復活節, 好多人有其他 function 唔 joint 得, 人多, 酒家 full, 貴......時間越耐越多變數, 係去就今個星期, 一係就將來至算...

傳教去

下個星期啦!今個星期去講道理。:misdoubt
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

下個星期六或日?~ :wtt12
G...e...m

原帖由 carolchau 於 2008-3-11 01:00 發表
我都想去呀:u_13 ,但得星期日先得......:u_10

咁就不如大家約個時間

原帖由 hooooon 於 2008-3-10 23:54 發表
yoshi2k51想由元朗工業村後面吳屋村行入去,再去到尖鼻咀警署那邊。
如果可行得開都會join大家!

無錯

正喎!!!:greeding

yoshi2k51想由元朗工業村後面吳屋村行入去,再去到尖鼻咀警署那邊。
如果可行得開都會join大家!

原帖由 yoshi2k51 於 2008-3-10 23:32 發表
如果星期六,都係半日團多,如果去完尖鼻咀再去流浮山,最好元朗行過去會順d

行過去?? 我會嚮元朗或嚮流浮山搭綠巴入尖鼻咀..