返回列表 發帖
原帖由 vivian 於 2009-8-12 00:10 發表
apo
你可唔可以買多三袋冰呀?

仲有,有無人有摺櫈呀,渣車人仕,可否每人帶一兩張嚟呀,如果唔系就唔夠櫈坐:u_16

冰??? 去邊度有得買呀??? 我手車咁慢驚溶晒勆車水都未黎到呀....我屋企冇摺櫈.

apo
你可唔可以買多三袋冰呀?

仲有,有無人有摺櫈呀,渣車人仕,可否每人帶一兩張嚟呀,如果唔系就唔夠櫈坐:u_16

原帖由 beatrice 於 2009-8-12 00:09 發表

咁你吾好飲咁多 ~ ~ ~ 比機會我借醉行凶算啦!

我地 d 緊駛員係唔飲酒既.....

原帖由 hooooon 於 2009-8-11 23:34 發表

唔好引人犯罪,小心酒後駕駛!:g11

咁你吾好飲咁多 ~ ~ ~ 比機會我借醉行凶算啦!
生命裡總有小人和貴人 ,遠離小人多近貴人是一門很高的處世學問!

原帖由 apo 於 2009-8-11 23:41 發表

佢又唔係渣車...
小心佢 "借醉行兇" 索你油呀....

算啦.....算啦.....都吾好玩............動機咁快比你兩個識穿左潻!
生命裡總有小人和貴人 ,遠離小人多近貴人是一門很高的處世學問!

原帖由 hooooon 於 2009-8-11 23:34 發表

佢又唔係渣車...
小心佢 "借醉行兇" 索你油呀....

原帖由 vivian 於 2009-8-11 21:50 發表

會!不過唔知d雀會唔會嚟同我地say hi

我以經比咗電話朱背一家,但佢地話,當日有咁多人,可能嚇嚫亞細B,唔知嚟唔嚟好,到時睇睇亞B仔表現先算
棕背伯勞話無問題,佢會企遠少少睇住我地玩,
八哥同高髻就回覆咗,佢地會企响隔離屋同 ...

有無約B哥的VR蝶? 仲有叫太陽唔好咁晒,但要有太陽!

原帖由 beatrice 於 2009-8-11 21:45 發表
maybe take some white wine  ~ ~ ~ ~

原帖由 fatpang 於 2009-8-10 21:10 發表
請問果日會唔會出去影雀架?

會!不過唔知d雀會唔會嚟同我地say hi

我以經比咗電話朱背一家,但佢地話,當日有咁多人,可能嚇嚫亞細B,唔知嚟唔嚟好,到時睇睇亞B仔表現先算
棕背伯勞話無問題,佢會企遠少少睇住我地玩,
八哥同高髻就回覆咗,佢地會企响隔離屋同我地打氣
蛇鵰講過,如果肚餓,就會出嚟揾啖食,見到就見到,見唔到就算
畫眉就話,近排好忙,唔嚟啦!
鳯頭鷹,就忙住教仔,應該唔得閑
而其他大小雀,都無話唔嚟,但又無話嚟,都唔知佢地想點,無d禮貎,唔嚟都講聲呀!

評分人數

maybe take some white wine  ~ ~ ~ ~

打少個2字啫
C9.25
夠唔夠用呀?

原帖由 apo 於 2009-8-11 09:07 發表

C9.5??
粗過人地 1/4"
多 1/4"差很遠,光很多! 我會帶DBK Cam來。
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

係唔係9.25呀?:g13

原帖由 daniel 於 2009-8-11 08:51 發表
Good!:g17
:g17 :g17 真係很粗呀!

C9.5??
粗過人地 1/4"

原帖由 vivian 於 2009-8-11 05:21 發表

屋企有支C9.5, 粗粗哋, 希望D大師啱用.
Good!:g17
:g17 :g17 真係很粗呀!
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。