返回列表 發帖

在船上做乜好?

乘坐船隻入東坪洲需時大約一個半鐘頭,大家唯有拿住部相機"互相弒殺":g13 ,有殺錯無放過...:g7

原帖由 Gem 於 2008-1-18 00:22 發表
呵呵~~~ 張新板相影得你地好有夫妻相啊~~   男0既有鬚根, 女0既白面.....好好笑~

同感!呵呵~~~ 呵呵~~~ 動作又咁合拍,難得、難得,天作之合。:g6 :g6 :g6

回復 117# 的帖子

呵呵~~~ 張新板相影得你地好有夫妻相啊~~   男0既有鬚根, 女0既白面.....好好笑~
G...e...m

原帖由 mike_leung 於 2008-1-17 22:53 發表

乖啦....都係我衰...唔好傷心,梁老師獎返個印仔比妳....:icon_lol

哼:icon_evil !!我唔睬你呀~~ 嗚嗚嗚...:g10

原帖由 mike_leung 於 2008-1-17 22:51 發表
carol姐係呢幾日,已經係第n次用:pig10 對付「異己份子」.......大家放過白面人啦.....人都咁大個囉,由得佢自己揀喜歡既「東西」...:icon_rolleyes

Leung sir,你呢句說話好有"意思"......:misdoubt :misdoubt :misdoubt

原帖由 carolchau 於 2008-1-17 22:49 發表
Leung sir:g9 :g9 :g9 !!!你叫我以後點敢再參予天文學會活動呢 ?!我諗我都係退會喇......:hw3 :hw3 :hw3

乖啦....都係我衰...唔好傷心,梁老師獎返個印仔比妳....:icon_lol

carol姐係呢幾日,已經係第n次用:pig10 對付「異己份子」.......大家放過白面人啦.....人都咁大個囉,由得佢自己揀喜歡既「東西」...:icon_rolleyes

Leung sir:g9 :g9 :g9 !!!你叫我以後點敢再參予天文學會活動呢 ?!我諗我都係退會喇......:hw3 :hw3 :hw3

APO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:pig10 :pig10 :pig10 :pig10 :pig10 :pig10 :pig10 :pig10 :pig10

回復 117# 的帖子

唔怪之得你怕在屋企攪打邊爐會發生打鬥啦,原來你都身痕...:i_have_no_idea

大家似乎好喜歡呢張相咁喎.....都係我錯...:eyes_droped

我覺得 post 呢類照片最好打番格仔..

呀a生影相既「英姿」~!!:secret_smile

回復 108# 的帖子

俾十元八塊你又有乜所謂:i_have_no_idea 俾個地址來先啦:bad_egg

原帖由 bug 於 2008-1-16 22:12 發表
我0的頭髮係好0野0黎0架,其中有少部份係天生的金毛:g11 罕見程度未必輸比白面人塊白面:pig1 絕對適合做標本珍蔵0架:g17

呵呵,白面人VS金毛Bug~~:big_smile