返回列表 發帖

開餐~

環島遊中途停低開餐~

1月東坪州觀星營(2008) 174.jpg (99.06 KB)

1月東坪州觀星營(2008) 174.jpg

1月東坪州觀星營(2008) 175.jpg (72.34 KB)

祥仔食腸仔~

1月東坪州觀星營(2008) 175.jpg

1月東坪州觀星營(2008) 180.jpg (63.38 KB)

梁 sir 私伙老婆餅, 好溫馨呀~ 睇佢食得幾滋味~

1月東坪州觀星營(2008) 180.jpg

1月東坪州觀星營(2008) 179.jpg (76.37 KB)

雜誌區都忍唔住要攞幾塊來食~

1月東坪州觀星營(2008) 179.jpg

1月東坪州觀星營(2008) 193.jpg (95.47 KB)

不少就食佢所講:"唔乾0既食物"....

1月東坪州觀星營(2008) 193.jpg

1月東坪州觀星營(2008) 197.jpg (61.87 KB)

無野食0既人有乜好做? 原來起岩石上盤腿練功, 擊退餓意~

1月東坪州觀星營(2008) 197.jpg

G...e...m

唔得閒咪由得佢咯~~
G...e...m

原帖由 daniel 於 2008-1-19 00:11 發表
真係有排,宜家仲未見出現!

都話慢慢等囉.

真係有排,宜家仲未見出現!

哈哈哈! 唉......好好笑呀!

我感覺好似有左接班人咁繼續將依"精神"流傳落去!

我而家唔得閒 post 相呀, 而家發現大家都係影咁多相, 唔好浪費呀, 好相一定要 post, 大家 post 哂先啦, 我會盡快 post 架喇.

阿 Gem 講得啱, 我會有排 post..... :big_smile

原帖由 mike_leung 於 17-1-2008 21:47 發表
原來翔哥哥影相既量,絕不比betty姐姐遜色~!!:bad_smile

拍馬都追唔上啦! :g7 我D相都出到七七八八。

Betty姐嗰D,多到"窄"死我都得!:g4

我成日影唔到呀Gem姐,唔係得個背脊就唔知閃咗去邊,睇黎我D道行仲未夠……:g2:g2 :g2

如下圖:

不相上下,都係有打錯冇放過!:g17

回復 7# 的帖子

完全同意~
G...e...m

原來翔哥哥影相既量,絕不比betty姐姐遜色~!!:bad_smile

APO環島遊後返到士多食餐蛋麵實況~~:g14

:g14

回復 3# 的帖子

睇來你誤會0左啦,佢係後悔緊冇捉海膽來當午餐咋:g19 頭耷耷,眼濕濕呀:anger

見以下帖子:
原帖由 apo 於 2008-1-14 14:55 發表

d 海膽有幾大隻? 咁多海膽點解唔偷雞 "執" 佢上水做海膽壽司? 食左落肚應該唔會俾人捉到掛????

原帖由 Gem 於 2008-1-14 10:51 發表
環島遊中途停低開餐~

多謝阿皮佬大師在島上發功,東平洲的生態得以保存