返回列表 發帖

誠徵: 日全蝕團前絲路自由行團友

對象: 已參加 HKAS 日全蝕 ($2500 哪個) 但未有機票及遊絲路者.

目的:
1) 善用假期, 希望以較廉價 (相對中旅社), 在日全蝕團前, 享受絲路自由行.
2) 找 book hotel room partner (現暫有 1M 1F)

Offer: 我有渠道取得少量較廉價 (相對中旅社) 的機票, 舊 quotation 參考如下:
21 Jul Shenzhen / Urumqi T class HKD2990
25 Jul Shenzhen / Urumqi M class HKD2500
02 Aug Urumqi / Shenzhen Y class HKD3300
Tax approx HKD182 each sector
( 6月1日增加燃油附加費  並不包括在內 )

Partnership:
誠徵日全蝕團前絲路自由行團友, 一起找 book hotel 的方法; 估計可 book 較好的 hotel, 並到時 join local tour 遊絲路.
有意者可 PM 我詳談.
:u_15 :u_15 :u_15 :u_15

原帖由 David^_^b 於 2008-6-1 23:16 發表
朱姐拿不到假嗎 ? 在港也要看 / 影偏食啊 !
雖然 09 日食的條件較遜, 也可考慮.

香港好似開始食時己經近水平線... 機會勁低 :g8
http://osastrolog.blogspot.com

嘩!啲紅葉好靚呀!!:g15

大前年係咪 05 ? 我就係果年去, 一地都係紅葉!  :icon_razz

原帖由 cam 於 2008-6-2 00:02 發表
我果年去京都睇秋楓就係11月尾.  :icon_razz

我大前年去過,但未有紅葉:u_01 ......舊年起北海道就見到少少~~:u_14
G...e...m

回復 8# 的帖子

我果年去京都睇秋楓就係11月尾.  :icon_razz

原帖由 cam 於 2008-6-1 23:40 發表
11月放假, 可以去睇秋色. :u_18

:hs8 係呀~~ 其實我差不多年年都放11 月.....:u_02
G...e...m

原帖由 David^_^b 於 2008-6-1 23:40 發表

明白 ... :u_17
所以最好的解決方法 ... 就係您儘快同流合污 - 加入做名媽級 ! :u_07 :u_07 :u_07

:u_21 .........:u_16
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-6-1 23:36 發表

:g20 我地抽籤拿大假, 暑期俾阿媽級0既同事晒佢地要陪仔女放暑假), 我只拿到9月同11月...:i_have_no_idea

明白 ... :u_17
所以最好的解決方法 ... 就係您儘快同流合污 - 加入做名媽級 ! :u_07 :u_07 :u_07

回復 4# 的帖子

11月放假, 可以去睇秋色. :u_18

原帖由 David^_^b 於 2008-6-1 23:16 發表

:g20 我地抽籤拿大假, 暑期俾阿媽級0既同事晒佢地要陪仔女放暑假), 我只拿到9月同11月...:i_have_no_idea
G...e...m

回復 2# 的帖子

原帖由 David^_^b 於 2008-6-1 18:56 發表
對象: 已參加 HKAS 日全蝕 ($2500 哪個) 但未有機票及遊絲路者.

目的:
1) 善用假期, 希望以較廉價 (相對中旅社), 在日全蝕團前, 享受絲路自由行.
2) 找 book hotel room partner (現暫有 1M 1F)

Offer: 我有渠道 ...

好想去~好想去~~~~ :g20
G...e...m