返回列表 發帖

今個假期做乜好呢???

人又老, 錢又冇~ 天氣又差又冇星睇..又怕踫黑又冇心情出外旅行...:g18 :g18

有冇留港活動好建議?

This weekend is full moon, even if not for the moon factor the sky there is no longer any good for star gazing for many years, it's just a trip to see around and for the marine creatures observation.

原帖由 kingarthur 於 2009-4-8 00:38 發表
I'll go to Tung Ping Chau for 3 days and have fun, hopefully.

主要目的係咪睇星,帶MOUNT 嗎?好想知道宜家睇星環境,如果東南西北都影張就好了:g13

I'll go to Tung Ping Chau for 3 days and have fun, hopefully.

剛又回到老家
唉~~~通大王一樣
開始放,假但沒星看:g20

原帖由 puppymic 於 2009-4-7 21:12 發表
你唔係12-13號有活動咩

咦.....好似係去水口影蝶影花影月光 + bbq 喎....受左刺激失憶....

原帖由 DTS-ES 於 2009-4-7 19:51 發表

單車遊:g13

:g17 消費平又健康~~
G...e...m

原帖由 schindler 於 2009-4-7 17:19 發表
組團探花廳!:u_03

:g8 好有新意喎~ 要唔要買手信呢? :g13
G...e...m

我踩到架,而家係物理治療中心,次次都踩一段時間! 不過,每次踩完落地,一定要係冇傷果隻腳落地,費時有機會觸傷舊患。況且,距離復活節假期仲有近幾日,我行路而家已經冇問題啦,只差落樓梯仲唔係好得,踩單車應該冇問題!

回覆 1# 的帖子

你唔係12-13號有活動咩
http://blog.yahoo.com/puppymic

回覆 14# 的帖子

你唔好引我笑啦.......我想忍住今個星期內保持唔笑架..

.............:g13

評分人數

• apo: 精采內容讚賞 + 2 分

原帖由 mike_leung 於 2009-4-7 20:00 發表
單車遊都好喎...............我贊成~!!

你可以踩到咩???

單車遊都好喎...............我贊成~!!

原帖由 apo 於 2009-4-7 16:56 發表
人又老, 錢又冇~ 天氣又差又冇星睇..又怕踫黑又冇心情出外旅行...:g18 :g18

有冇留港活動好建議?

單車遊:g13