返回列表 發帖
兩位大C,你哋UP緊D咩呀
我睇完WASAPI個INTRO,雖然識哂D字,但係仲蒙過未睇 ...
passerby-b 發表於 2012-8-17 21:37

係低延遲率播放制式,求更佳播放質素。

我個FOOBAR 2000個PREFERENCE冇你嗰個D選擇

原來我個FOOBAR 2000用緊PCM播放,
1411kbp唔識係乜
44100HZ我估係個SAMPLING RATE啩

回復 317# passerby-b

貼圖等大師們指點迷津

我連點CAPTURE SCREEN都唔識

回復 320# passerby-b

識唔識用PS先?

識﹗最好係英文版

回復 322# passerby-b

係想CAP圖畫面按鍵盤PrtSc,然後開PS>NEW...>PRESET SIZE 1280X1080>OK
係新圖上PASTE就可以

Thank you 哂
我個FOOBAR 2000係咁架!

回復 324# passerby-b

DEVICE有咩野係入面?

大王,你估我係你咩,可以當相機係"面"包
我買咗D個咋 再買貴D就連個肝都要捐埋啦{:4_3 ...
passerby-b 發表於 2012-6-8 13:05

我 D cheap 雞 headphone 壞親都係裡面條線斷左 (我估),家陣你地買 D 咁 Q 貴 ge headphone,條線條咪襟 D ga,又或將來條線斷左,有無得維修 ga!

回復  passerby-b

DEVICE有咩野係入面?
DTS-ES 發表於 2012-8-18 23:15

係咁架

我 D cheap 雞 headphone 壞親都係裡面條線斷左 (我估),家陣你地買 D 咁 Q 貴 ge headphone,條線條咪襟 ...
L-mike 發表於 2012-8-18 23:51

HD650同SE535都有得換線架

Shure SE535 $#@$)
Sennheiser HD650 $#!%)
............

係咁架
passerby-b 發表於 2012-8-19 12:48

入面乜都無,未發揮到盡。
試下ASIO4ALL去用盡佢。