返回列表 發帖

玩"片"石~

一早起床,Gem嬸和Bug少便走去沙灘玩"片"石,重有晒姿勢添~~:big_smile

片0左成朝,唐生先話我知係唔俾片石的:g10 慘啦,俾人拍下了罪證:pig3

都係珠姐教唆我犯罪啦:pig10

為0左補過,唯有將0的擱淺的水母放生,將佢地「片」落海...:pig7

哼哼,你地罪證呀:bad_egg ~~唔想坐監話,就唔好講野喇:bad_egg :bad_egg ~~

聽講你都有一齊片...點解今次冇人影到你0架:g10

回復 4# 的帖子

呵呵呵呵~~:icon_twisted :icon_twisted

斷背山衹會比你映到"斷背":pig6

回復 6# 的帖子

我唔係叫斷背山:g9 :g9 :g9 !!我姓周架:g9 :g9 :g9 !!

原帖由 carolchau 於 2008-1-17 01:12 發表
我唔係叫斷背山:g9 :g9 :g9 !!我姓周架:g9 :g9 :g9 !!

勿唔係以後稱呼你做"斷背山"呀!啊!改口...................稱呼你做.............周"斷背山"啦或周"斷背"或周"背山"唔、............唔.............唔...............唔..........:pig6 ..............:pig6 ..............:pig6 、大家認為呢??????????:g6

回復 7# 的帖子

嘻嘻...佢跟夫姓.....
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-17 07:42 發表
嘻嘻...佢跟夫姓.....

勿夫姓呀?:hw2冇人性:g4

據說蒙姐識一陽指:

原帖由 Gem 於 2008-1-14 09:07 發表
大家唔好誤會, 實情係張相0既角度問題.. 當時孖份膊頭上有隻蟲蟲, 我剛用一陽指幫佢彈走隻蟲, 佢仲矇然不知~

而一陽指的傳人姓「段」,莫非,「夫姓」係指....:pig8

回復 10# 的帖子

祥哥咪姓周咯~
G...e...m

斷背山都有片石架....

1月東坪州觀星營(2008) 142.jpg (40.06 KB)

我.......

1月東坪州觀星營(2008) 142.jpg

1月東坪州觀星營(2008) 143.jpg (43.49 KB)

片......

1月東坪州觀星營(2008) 143.jpg

G...e...m

回復 2# 的帖子

你自己想玩啫, 又賴我~ :icon_evil  估唔到你係咁0既人.... :pig10
G...e...m

比Gem姑映到D罪證添......:hw9 :hw9 :hw9