返回列表 發帖
回復 177# passerby-b
b哥, 我同你遭遇一樣.....535好似唔係好啱帶.....
我老婆反而okay, 咁我就送俾佢做生日禮物, 自己可以再買過...
hahahaa

回復  passerby-b

HUD MX-1, 大約$2000。
最初我都諗住買佢,一件過USB+DAC+AMP,後來諗住買HD650,好多 ...
bigdr 發表於 2012-8-2 14:31

個規格支持到600,我覺得試過至知。

回復 178# passerby-b
http://labkable.com/pages/Contact-US.html
有電話打去問

有電話打去問
DTS-ES 發表於 2012-8-2! 17:58

你落毒得落得好高明!

b哥, 我同你遭遇一樣.....535好似唔係好啱帶.....
我老婆反而okay, 咁我就送俾佢做生日 ...
waterblowing 發表於 2012-8-2 17:28

唔好搵我過橋喎
我係好特別架! 我左邊耳個耳道好細, 所以要換海棉,
但係右邊耳耳道大, 不過放個耳筒個位就細過左面喎 真係好難搞
不過535都唔係唔舒服, 長載都唔覺有咩野

你落毒得落得好高明!
passerby-b 發表於 2012-8-2 20:18

我係低手
不知不覺中毒才是高手

我果個解碼器, 本來係買黎俾部電視經同軸外接電腦喇叭箱用既... 試完 USB 已經駁番落電視機聽了..

今晚試左.... 我部淘寶 $420 蚊人仔解碼器連 headphone amp 可以經 USB 接 Galaxy S3 手機成功出到聲!!!!

呢部都 support 三星 S3!!

http://item.taobao.com/item.htm?id=6716873125&

一係畀多兩千買ADL產品
DTS-ES 發表於 2012-8-3 19:38

今日上去灣仔昆我下海個哥仔到, 佢話HD600己經停產, 只係有貨尾, 要D個解毒劑GE, 要快D出手啦.

今晚試左.... 我部淘寶 $420 蚊人仔解碼器連 headphone amp 可以經 USB 接 Galaxy S3 手機成功出到聲!!!! : ...
apo 發表於 2012-8-3 22:22

大王, 小民用緊個轆, 係冇次升級到S3架

今日食飯時間, 供左落灣仔問下昆我下海個哥仔HD650 D野.
佢二話不說, 就係我面前開盒, 俾我試個叫
GRADO LABS SR535 標價32XX
聽落都好正, 背景好靜, 音質圓潤.
不過我個轆推佢唔多掂, 要開到幾乎最大聲. 睇來真係要AMP, 哥仔仲話HD650更難推.
大家唔知有冇D個咁偏門GE HEADPHONE資料? 我係深圳查唔到....

咁熱,都由你果度供落灣仔,嚟你都係火麒麟一隻!
BTW,呢個 thread D 嘢越越 5 明,可以X番