返回列表 發帖
洗唔洗買返支v.s.o.p呀?

各位,當天有事未能前來,你地玩得開心D :g5
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 mike_leung 於 2009-8-12 10:05 發表
洗唔洗買返支v.s.o.p呀?

橫掂都咁豪,不如xo好

原帖由 schindler 於 2009-8-12 10:26 發表
各位,當天有事未能前來,你地玩得開心D :g5

出發前一星期內不能取消行程, 團費照收!:u_07

原帖由 hooooon 於 2009-8-12 11:09 發表

出發前一星期內不能取消行程, 團費照收!:u_07

好,我等你黎收 :g14
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

唉...........今日老闆通知我要開工.....我又黎唔到...好慘呀.....:g20 :g20 :g20
各位記住影多d靚相, 多謝v姐的邀請先....

原帖由 waterblowing 於 2009-8-12 12:01 發表
唉...........今日老闆通知我要開工.....我又黎唔到...好慘呀.....:g20 :g20 :g20
各位記住影多d靚相, 多謝v姐的邀請先....

團費請存入我戶口, 因為你已參加了, 無得退款。:u_03

咁呀...你俾個戶口號碼....等我入一千幾百萬入去...
:g11 :g11 :g11

原帖由 beatrice 於 2009-8-12 01:32 發表

你聽他兩個的對話..........都知我是一定有車坐........差在一張那麼少拿吾拿啫.....你吾好要我自爆先得o架。

算啦!我再幫你電話大迫功...........迫d摺椅出來....五張夠吾夠呀! ...

五張都好,刹

回覆 201# 的帖子

schindler ,水哥
你地唔嚟喇,真可惜
下次啦,不過可能去大王到囉

家中有貓,蕃薯可能不大方便嚟啦:u_15

原帖由 vivian 於 2009-8-12 21:19 發表
家中有貓,蕃薯可能不大方便嚟啦:u_15

我同蕃薯講叫佢唔好追你隻貓咯....

蕃薯都可以嚟,但佢祇可到天台玩或上爐,不能入屋,唔擔保佢有乜損傷:u_17

我有好多關於養貓既野要問你呀,v姐.........

原帖由 vivian 於 2009-8-12 21:42 發表
蕃薯都可以嚟,但佢祇可到天台玩或上爐,不能入屋,唔擔保佢有乜損傷:u_17

上檯呢???