返回列表 發帖
月光都影到幾清楚啊...

原帖由 bug 於 2008-1-21 22:27 發表

咁不如你講你部係乜啦
我唔多識DC仔的,你咁寫我估唔到呀...:g2

阿Bug 咁講, 即係 960?

唔係, 960 無15秒曝光. G9 啦. :big_smile

原帖由 Betty 於 2008-1-21 22:34 發表

G9 啦緊係!!!! :big_smile

原來YOSHI講的是G9...你見我都唔知佢UP乜,就知唔係啦:g2

我只係為了買返部夠輕又做到我現在部300D + KIT LENS做唔到的東西的機,唔係乜新MODEL,所以BETTY你問錯人啦:g2

係呀, 上次去東平洲, 肥彭都口話影月光好 sharp. 不過唔細架部機...:misdoubt

原帖由 bug 於 2008-1-21 22:40 發表

原來YOSHI講的是G9...你見我都唔知佢UP乜,就知唔係啦:g2

我只係為了買返部夠輕又做到我現在部300D + KIT LENS做唔到的東西的機,唔係乜新MODEL,所以BETTY你問錯人啦:g2 ...

吓, 你話 Canon 機, 又細部....邊隻呀? 影到月光!!! :i_have_no_idea

原帖由 Betty 於 2008-1-21 22:41 發表
係呀, 上次去東平洲, 肥彭都口話影月光好 sharp. 不過唔細架部機...:misdoubt

比起5D, 真係輕巧, 可以日日帶係身

960好似都有15秒曝光喎...

不過我覺得我會好少用1200萬像,佢PIXEL細又唔知會唔會NOISY 0的....所以...都唔係960....

原帖由 yoshi2k51 於 2008-1-21 22:43 發表

比起5D, 真係輕巧, 可以日日帶係身

哈哈哈! :big_smile

夜光藻邊到得返黎架? :bad_smile

回復 1# 的帖子

你....將屬於大自然0既野私有化....
G...e...m

回復 25# 的帖子

顧掂你自己0的相先啦...好多人追緊你0的相

成日想同佢影返張,但以前帶住300D時又總是不出現的屋邨小貓。
帶300D影貓實在唔方便都係我中毒的原因之一

回復 27# 的帖子

:icon_fire :g9
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-21 22:55 發表
你....將屬於大自然0既野私有化....

唔得架...已經寫住唔俾帶架...:misdoubt